facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torvalla IP

Address: Handen
City: Handen


Similar places near
Torvalla IP Torvalla IP 58 meter Gjort Covid-19 test på barnen här. Det gick bra, bägge var negativa
Torvalla Ishall Torvalla Ishall 146 meter Lite knaglig is, stor skillnad mot Ishallen vid centrum.
Torvalla Ip Torvalla Ip 192 meter Fin fotbollsplan även med möjlighet till andra aktiviteter.
Söderbymalmshallen Söderbymalmshallen 410 meter En underbar sporthall som passar många typer av lagsporter t.ex Innebandy, handboll, ...
Reviews
Blanda de bästa fotbollsplan jag har sett.
Torvalla IP är en jättefin idrottsplats med ytor för både ute & inomhusaktiviteter som tex. fotboll, ishockey, friidrott, simning mm. mm. Det är också generöst med p-platser vilket är väldigt bra då det ofta är många olika aktiviteter som pågår samtidigt. Denna gång var jag endast där för att göra ett Covid 19 test på en så kallad drive in & det gick väldigt fort & smidigt! Kanske hade jag tur då det inte var mer än 5 bilar före mig & det blev min tur lite tidigare än bokad tid vilket bara var ett extra plus! Gott om utrymme att parkera på för att utföra sitt test, för att sedan köra fram till personalen igen & bara räcka ut påsen med provröret & åka därifrån!
Uppvärmd fotbollsplan, helt fantastiskt. Små skydd för åskådarna.
Detta är inte betyg på idrottsplatsen, eftersom jag var där för att det där ställts upp tält för Covid-vaccinering eller provtagning. Kö och viloplatser efter vaccinering är utomhus, och det var ingen höjdare med hårda nordvindar och yrsnö... Men om IP kan jag åtminstone säga att det finns gott om parkeringsplatser!
Familjens andra hem! Barnen har och tränar friidrott i Österhaninge IF.
Det saknas skyltar så man får fråga sig fram och känna på alla dörrar men det är ändå fantastiskt att man får åka skridskor gratis i ishall B. Hoppas innerligt att den inte privatiseras i framtiden. Ta med en kundvagnspollett om ditt barn behöver en liten "plog" att hålla sig i. Sök efter allmänhetens åkning på Haninge kommuns hemsida för öppettider.
Fin fotbollsplan även med möjlighet till andra aktiviteter.
Jag var där utanför och vaccinera mig mot Covid 19 kan bara säga att dom sköter det bra där och ska snart ditt och få spruta nr 2
Snabbt och professionellt bemötande. Det gjorde bara lite ont. Nu är det bara att vänta på att få andra sprutan.
Comment on this business

to add Torvalla IP map to your website;