facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Total Solskyddsmiljö

About

Total Solskyddsmiljö är en totalleverantör som erbjuder lång erfarenhet från branschen.

Story

Vi kan inte stava till massproducerat! Du som kund är unik liksom våra lösningar. Hos Total Solskyddsmiljö hittar du ett brett utbud av måttanpassat solskydd. Tillsammans kan vi finna vackra och funktionella solskyddslösningar till just dina fönster. Välkommen att besöka våra utställningar eller ring oss och boka en tid för ett hembesök. Vi finns både i Malmö och Trelleborg (kontaktuppgifter finns under "Allmän information" - "Visa mer".



"Total Solskyddsmiljö har ett stort utbud av måttbeställda markiser, persienner och andra solskydd av premiumkvalitet, för dig som värdesätter design, exakt montering och hög kvalitet.Så oavsett om du söker en ny pergola eller markis till altanen, snygga persienner eller mörkläggande rullgardiner till sovrummet, hjälper vi dig hitta en attraktiv skräddarsydd lösning."
Address: Hamngatan 6, 23142 Trelleborg (commune)
Phone: +4641018050
City: Trelleborg
Zip Code: 23142


Opening Hours

Monday: 12:00 - 18:00


related searches: Boptech
Reviews
Vi bokade hembesök och en från företaget kom hem och mätte, visade tyger mm. Det var mer än en månad sen och ännu har ungen offert kommit och vi har inte heller hört från dem. Har valt ett annat företag till ny markis istället.
Mycket kunnig och trevlig personal som hittade en speciell och ovanlig reservdel. Kan varmt rekommendera denna butik.
Comment on this business

to add Total Solskyddsmiljö map to your website;