facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Touch of Bombay

Touch of Bombay

About

"3 Stars" fortsätter att utveckla och sprida äkta indisk och bengaliska matkultur i Sverige och öppnar portarna i Åkersberga med namnet "Touch of Bombay"

Address: Bergavägen 8k, 18430 Åkersberga
Phone: 08145599
City: Åkersberga
Zip Code: 18430


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 13:00 - 22:00
Sunday: 13:00 - 21:00


related searches: Indisk restaurang Stockholm, Sazna Solna, Indisk Restaurang Solna
Similar places near
Touch of Bombay Touch of Bombay 0 meter Trevlig personal och mycket god indisk mat. Prisvärt och generösa portioner.
Sazna Sazna 101 meter Superb indisk mat. Enda minuset är att man har hunnit äta i princip allt på menyn, så...
Reviews
Jag åt Mumbai specialitet för 220 kr. I approve
Bästa Palak Ponir jag vet & fantastiskt trevlig personal! Lätt den bästa take awayen i Åkersberga
Mmmmmm superyammi Indisk mat. Vi tog in alla förrätterna och sen två huvudrätter för att dela på fyra personer. Nu är vi proppmätta, så det vart kanske lite väl mycket. Men det var väldigt gott och jag rekommenderar verkligen att ni åker hit.
Testade nr13 på menyn. 4st olika små rätter och till det fick man ris och vitlöksnan. Jag brukar inte gilla indisk mat. Men detta va riktigt gott. Trevlig personal och jag blev proppmätt. Kommer bli fler besök. God indisk öl oxå.
Mycket god palak paneer och vegetarisk korai. Vänlig och serviceminded personal. Nästa gång intas maten på plats Vegetariska alternativ: Generöst med paneer.
Jättegod lunch med många val och mycket trevlig personal!
Trevlig Restaurant, inte särskilt stor till ytan men är desto större gällande mat och mysfaktor. Det finns otroligt många rätter att välja mellan och en sak är säkert. Kocken är utmärkt. Det är alltid tillagat till fullo så smaker, lukter och färger verkligen finns med. Jag tycker alltid att det har varit en fullträff när man är på Touch Of Mumbai. Pröva ni med. Det blir inte enda gången ni går dit.
Så fint och trevligt. God mat och välkomnande bemötande.
God mat och trevlig personal. Super god vitlöksnan.Mat: 5/5
En vanlig indisk restaurang upplevelse om än med ovanligt bra mat tyckte vi. Dock var personalen ovanligt trötta då vi var där. Lokalen helt tom och med tanke på Corona så gissar jag att de har ont om kunder. Då kommer jag med familjen och fet plånbok och inte ett leende, knappt hej och den långsammaste servering som var möjlig. Nästan som man upplevde att vi kom och störde. Efter ett tag gick den trötta killen och en annan som pratade engelska var betydligt rappare och trevligare. Lokalen hade behövt en uppfräschning och plastblommorna hade behövt dammas av samt ta bort de handgjorda rosorna av fläckiga servetter som jag gissar kunder gjort. Detta till trots så räddades upplevelsen av att maten var bra.
Comment on this business

to add Touch of Bombay map to your website;