facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Toyota Center Sundsvall

Toyota Center Sundsvall

About

Försäljning av nya och begagnade bilar, däck, biluthyrning, samt verkstad.



"Toyota Sundsvall, Bilinorr är auktoriserad återförsäljare för Toyota. Vi är ett fullserviceföretag som driver försäljning av nya och begagnade bilar. Vi har en komplett kvalitetssäkrad Toyota och Lexus verkstad med reserv och tillbehörs försäljning. Vi har även plåtverkstad för skadereparationer."
Address: Norra Förmansvägen 13, 857 53 Sundsvall
Phone: 060 - 64 18 60
City: Sundsvall
Zip Code: 857 53


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Bilbolaget personbilar Sundsvall ab, Toyota Sweden, Toyota begagnade bilar, Nordic Bil Sundsvall
Similar places near
Hyundai Center Sundsvall Hyundai Center Sundsvall 395 meter Så välkomnande mycket trevlig personal , bra bemötande
Berners Berners 695 meter Jag lämnade in min bil för inspektion och oljebyte. Berners pris för oljan var 275 kr...
Northcar Northcar 4 km Grymt nöjd med köpet av skoter förra veckan! Skidoo 850 154 Summit -17 Bra service, b...
Rylander Bil AB Rylander Bil AB 7 km Lämnat på service och reparationer. Vänligt bemötande. Bra tillgänglighet. Inga konst...
Mittbil Mittbil 7 km Inte köpt någon bil där än men har mycket trevligt personal när jag besökte dom och m...
Bilhallen Bilhallen 7 km Bra service trevlig personal
Bilbolaget Sundsvall Bilbolaget Sundsvall 7 km Servicen är alltid bra på Volvo..... Man får alltid veta priser på vad som skall gör...
Reviews
Nytt firmanamn, Bilinorr AB, ligger i Birsta. Bra kundmottagning och service. Norra Förmansvägen 13, 86341 Sundsvall Tel.060-641860
Jag lämnade in min bil idag för byte av framruta. 210629 Fick ett sms om att den var klar och åkte för att hämta den. Kom in och var den enda kunden. Ställde mig vid disken men blev hänvisad till en annan disk av tjejen som stod där. Jag fick vänta ca 20 minuter. 3 killar kom och vände flera gånger och det syntes att det inte var deras jobb att ta hand om mig. Tjejen kom också in och ut flera gånger. Inte heller hon sa något. Jag fortsatte att vänta. Tittade efter en klocka att ringa på för uppmärksamhet men hittade ingen. Ingen av dessa 4 frågade om jag fått hjälp. Tjejen visste att jag kommit för att hämta min bil. Inte heller hon sa att hon skulle hämta nån som kunde hjälpa mig. Ska det vara så svårt att vara serviceinriktad och fråga om kunden fått hjälp? Eller säga att man ska hämta nån som kah hjälpa mig. När jag var på väg att fråga om alla gått hem så såg hon min arga blick och gick bakom den röda skärmen där alla satt och hon tröck på en knapp. Ni syns, ska ni veta På 3 sekunder kom deras klippa Krister Poll. På 3 röda hade jag betalat och fått nycklarna till min bil. Där han kom ifrån kunde han inte se mig Supersnabbt. Service betyder även att handskas och vara trevlig med kunder, inte bara att byta tändstift och olja. De få gånger jag varit in på Toyota Center så har det alltid varit Krister Poll som varit en hejare på kundservice. All heder till digMånga andra hinner man bli gråhårig av. Till nästa gång. Sätt fram en klocka som kunderna kan ringa på för uppmärksamhet till rätt personal.
Trevlig personal som vid vårt besök tyvärr improviserade mer än de faktiskt kunde, vilket resulterade i hutlöst mycket extratid och jobb för oss. Stort plus för VDn däremot som gick den extra milen för oss när varken sälj eller verkstad orkade ta tag i problemet själva. Vågar nog inte köpa begagnat här igen men skulle ha större tilltro till deras nybilsförsäljning.
Snabba leveranser av reservdelar! Roffe sköter det perfekt.
Jätte trevliga personal.
Personalen är helt fantastisk, alltid serviceinriktad.
Köpte bil här och har haft kontakt med verkstaden flera gånger. De har lurat mig varje gång. När jag köpte bilen så fejksänkte de den och sa att den var 15000 sänkt men den kostade endast 10000 mer veckan innan och var bokförd för den kostnaden i deras system. När jag lämnade in den för att det lät från bromsbackarna vilket killen i disken sa troligtvis berodde på rost i bromsoket men att åtgärda detta ingick i den service som snart var aktuell. Men trots att jag hade kvitto på vad de gjort så lät det lika mycket och ofta. När jag lämnade in och påpekade så bad de om ursäkt och slipade rent och oljade in bromsoket och ljudet har varit borta sedan dess. Så de ljög på vad de gjort på servicen eller gjorde det så dåligt att det inte hade effekt. En annan gång så lämnade jag in den för ett mindre fel och när de ringde och sade att de upptäckt ett större fel så vart jag förvånad och frågade vidare och det visade sig att det egentligen hade gått sönder när de försökte laga det första felet. Opålitligheten genomsyrar deras verksamhet.
Trevlig försäljare, men inte 100% intresserad. Jag kunde t ex inte ställa in förarstol så jag fick provköra. Endast min man kunde göra det!!!!
Dåligt bemötande ingen var intresserad att sälja Efter några veckor var vi dit igen då var det mycket bättre mottagande av 2 st säljare
Bra service. Dock drar det ner betyget att verkstan verkar lite slarvig. Blev lovad full tank mm som glömdes bort. Hanterades på ett bra sätt av säljaren.
Comment on this business

to add Toyota Center Sundsvall map to your website;