facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Toyota Fans i Enköping

Toyota Fans i Enköping

About

Linbanegatan, Enköping



"Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade person- och transportbilar. Behöver din bil service hjälper vi dig i vårt auktoriserade servicecenter. På vår anläggning kan du dessutom köpa reservdelar, hyra bil och lämna in dina hjul på vårt däckhotell. Vi ser fram emot att få träffa dig!"
Address: Linbanegatan 8, 74534 Enköping
City: Enköping
Zip Code: 74534


Similar places near
Carspect Enköping Bilbesiktning Carspect Enköping Bilbesiktning 852 meter Besiktigat där i många år,favorit stället!Snabbt och smidigt utan krångel och med tre...
Reviews
Hjälpsam, professionell, hög kvalitet Kundservice. Jag är mycket nöjd med installering, byt och programmering av hjul deck å sensorer till min Toyota.
Trevligt bemötande, lätt att komma i kontakt med
Sjukg bra service. Servat två bilar hos dem kontinuerligt och nu även köpt en bil av dem. Efter att ha haft kontakt med andra billeverantörer förut kan jag nu med säkerhet säga att det är genom er jag kommer göra allt bilrelaterat i framtiden. Otroligt trevliga, kompetenta och flexibla. Egenskaper som är svårt att hitta i dag!
Kanonställe..superhjälpsamma 10 stjärnor av 10 möjliga
Väldigt trevligt och professionellt bemötande! Rullade in här i december med något konstigt ljud från bilen en toyota. Hade åkt runt ett tag mellan verkstäder men inga hade tid och jag var i början på en längre tur. De tog in bilen direkt och konstaterade snabbt att ena bakhjulet satt löst och skruvade till det, det hela på max 10 minuter. Hann inte ens dricka upp kaffet de bjöd på innan jag var på väg igen.
Köpte en bil som man var tvungen och lägga till serviceavtal för och få priset som var satt. Betalade sen via autogiro en summa varje månad, när jag sålde bilen fick jag en faktura på 6450 kr med moms pga av underskott i serviceavtalet, hade kontaktat bilia Enköping innan försäljningen och då fick jag till svar avtalet sägs upp automatisk samt jag inte behöver betala mera. Har anlitat Toyota många år för jag tyckt de varit seriösa och bra innan de blev Bilia. Kommer aldrig mera anlita bilia/Toyota i Enköping, kommer använda mig av Toyota Uppsala i fortsättning.
Bilen som jag kikat på på hemsidan en timme tidigare var såld och jag blev inte erbjuden något alternativ.
Enkelt, bra kontakt, trevlig personal och vänligt bemötande. Jag återkommer när det är dags för nästa service.
Trevligt bemötande. Kände mig välkommen. Personalen är toppen.
Super bra service
Comment on this business

to add Toyota Fans i Enköping map to your website;