facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trädgårdsklippet

About

Tradgardsklippet.se är ett varumärke inom Tvärskogs Bil & Mek AB

Story

Vi driver en fysisk butik med verkstad i sydöstra Sverige, två mil söder om Kalmar. Företaget grundades 1945 av Einar Johansson, vi är nu inne på tredje generationen som bedriver försäljning och reparationer av alla slags trädgårdsmaskiner. Vi har sålt park-, skog- och trädgårdsmaskiner sedan 1960 talet och är en auktoriserad butik och verkstad för Cub Cadet, Stiga, Mtd och Stihl sedan 1990- talet. År 2015 byggde vi ut försäljningslokalen med tredubbla storleken och moderniserade hela verkstadslokalen. Vi vill bygga en långvarig relation med dig som kund för oss är du viktig både före och efter köpet. Vi har stor kunskap inom det som vi säljer och delar gärna med oss det till våra kunder. Vårt motto är en nöjd kund.

Eventuell service eller garantireparationer utförs av oss, Tvärskogs Bil & Mek AB, alternativt någon av alla lokala servande återförsäljare runt om i Sverige, du som kund väljer var du vill vända dig.

Behöver du hjälp med det hör av dig till oss.

Varmt välkomna till oss på Trädgårdsklippet

Address: Mortorpsvägen 29 Tvärskog, 388 93 Ljungbyholm
Phone: 0480-340 40
City: Ljungbyholm
Zip Code: 388 93



related searches: Trädgårdsklippet vidja
Similar places near
Woodplastic Scandinavia AB Woodplastic Scandinavia AB 11 km Woodplastic säljer underhållsfritt komposittrall med 25 års garanti!
Comment on this business

to add Trädgårdsklippet map to your website;