facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TrädgårdSmart

TrädgårdSmart

About

TrädgårdSmart är återförsäljare av Robomow Premium. Vi erbjuder fri rådgivning och tomtbesiktning hemma hos dig i din trädgård. Våra professionella experter hjälper dig även med installationen.

Mission

Vårt mål är att du ska få en bekymmersfri och väl grönskande gräsmatta som är TrädgårdSmart.

Impressum

TrädgårdSmart i Sverige är ett registrerat varumärke och drivs av RHAOLUPS AB.

Products

Robotgräsklippare, tillbehör robotgräsklippare, installation av robotgräsklippare, service robotgräsklippare, reperation av robotgräsklippare, återförsäljare av Robomow



"Professionell leverantör av trädgårdstjänsterTrädgårdSmart är en professionell leverantör av trädgårdstjänster som har sitt fokus på skötsel av grönytor. Vårt engagemang för kundservice, kvalitet och värde har fått våra lojala kunder att komma tillbaka år efter år. Vi erbjuder trädgårdstjänster inom gräsmatteskötsel, stubbfräsning, robotgräsklippare och även försäljning och installation av luftvärmepumpar."
Address: Nergårdsvägen 2, 74381 Bälinge, Uppsala Län, Sweden
Phone: 072-722 37 25
es.pa8m-tramsdrgdrt--nx@trebor
City: Bälinge
Zip Code: 74381


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 09:00 - 16:00


related searches: Vem säljer och installerar robotgräsklippare, Dressraka, Hålpipsluftare, Hjälp att installera robotgräsklippare, Dressraka granngården, Dressraka åkgräsklippare, Gräsmatterenovering, Ogräsbekämpning
Reviews
Hjälpsamma o delar gärna med sig av sina erfarenheter. O dressrakan har verkligen hjälpt i somras
Installation av robotklippare och stubbfräsning. Mycket bra kommunikation, snabbt och effektivt arbete på plats.
Plötsligt så slutade min Husqvarna 430x att fungera, hade hjälp av ”experter” samt elektriker och med min egen erfarenhet av kabelbrott så gick vi bet. Javisst hade vi haft ett rejält åskväder dagen innan men ingen framgång i felsökning. Fick tips att kontakta Robert vilket jag gjorde. Robert kunde snabbt konstatera att åskan bränt hela slingan. Robert fick i uppdrag att lägga en ny med kraftigare kabel och utförde detta till full belåtelse. Dessutom så har Robert kommit på en smartare lösning vilket innebär att jag inte behöver släpa roboten mellan huvudyta och biyta. All heder åt Trädgårdsmart samt speciellt till Robert.
Vår nya robotgräsklippare fungerade inte till en början. Tack vare mycket god service av Robert Hammar är jag nu väldigt nöjd och har en välfungerande Robolinho och en fin gräsmatta.
Inte att rekommendera. Vi bokade en tid på deras fina hemsida men helt plötsligt avbokas mötet och ingen hör av sig från företaget. Dåligt!
Trädgårdssmart löste problemet med min RoboMow förstklassigt. De hade med sig alla tänkbara reservdelar så de kunde undersöka vad som var fel med uteslutningsmetoden. Rekommenderas!
Tack till Robert & team för en jättebra gräsmatterenovering. Det är en helt annorlunda gräsmatta nu!
Mycket professionellt bemötande med relevanta rekommendation. Flexibel och enkel att arbeta tillsammans med.
Allt har fungerat utmärkt!
Comment on this business

Directions to TrädgårdSmart with public transportation


Bälinge skola 170 meters
104
105
111
168
Bälinge skola 170 meters
Lundgården (Bälinge) (Uppsala) 270 meters
111
Bälinge Lundgården 270 meters
Isgrena södra (Uppsala) 290 meters

to add TrädgårdSmart map to your website;