facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trädgårdstjänst i Kivik

Trädgårdstjänst i Kivik

About

Trädgårdstjänster på Österlen. Enklare skötsel, trädvård, anläggning och hustillsyn.

Story

Trädgårdstjänster på Österlen. Enklare skötsel, trädvård, anläggning och hustillsyn.



"Den Engelska Trädgården är en charmig besöksträdgård med tillhörande plantshop och butik vid Svabesholms Kungsgård nära Kivik på Österlen i Skåne. Trädgård, plantshop och butik öppna tors-sönd, 11-17. Midsommarafton stängt. Trädgården är indelad i många olika rum: dubbla perennrabatter, rosenträdgård, woodland, cottageträdgård, köksträdgård mm på ca 3000 m2. Vi eftersträvar en känsla av "kontrollerat överflöd". Entréavgift till trädgården 75 kr, i plantshopen går man in gratis. Grupper kan boka guidad visning eller intro på [email protected]. Mer info på hemsidan. På Kungsgården finns även mysigt café, flera trevliga butiker samt gott om parkering. Välkommen!"
Address: 277 40 Simrishamn
Phone: 0735112225
City: Simrishamn
Zip Code: 277 40



related searches:
Similar places near
Peter Englander Trädgårdskreatör Peter Englander Trädgårdskreatör 16 km Jag älskar Medelhavet. Mitt svenska medelhavsliv började med Apotekarns Trädgård. Jag...
Reviews
På 3000 kvadratmeter så har de verkligen lyckats med få till en väldigt fin park, väl uppdelat i olika zoner men definitivt med engelsk känsla. Tyvärr hade rosorna redan blommat över, men det var så mycket annat som stod i blom att det gjorde inte så mycket. Gott om bra tips för den egna trädgården. Allt väldigt välskött, inget att klaga på, klart över förväntan.
Jättefin trädgård, värd ett besök. Köpte lite fina växter oxå
Fantastisk trädgård i romantisk stil med stor mångfald i växter, insekter och människor
Fint och trevligt. Trevlig personal som tog hand om oss. Lagom stort. Mysigt att gå runt och se blomsterprakten.
Engelska trädgården överträffade mina förväntningar. På dryga 3000 kv har man skapat en underbart vacker, inspirerande, spännande och varierande engelsk trädgård. I direkt anslutning finns även möjlighet att köpa många av de växter som fanns i trädgården. På gården finns möjlighet till både fika och enklare mat.
En fantastisk besöksträdgård som ger mycket inspiration och njutning, ett stort plus för alla bänkar som är utplacerade i trädgården. Det finns även en liten plantskola som säljer ett urval av de perenner som finns i trädgården. Stor parkering och ett café strax intill.
Vacker trädgård på höjden ovanför Kivik. Ljuvligt ställe att gå runt på och Njuta av vackra blommor, lummiga buskar och grönskande land.
Intressant med alla dess olika rum, tyckte bäst om skuggdelarna och den lilla cottage garden. Det är en imponerande trädgård med tanke på hur liten tid den funnits. Lite svårt att se poängen med trädgården. Jag hade hellre sett en trädgård som tog sin utgångspunkt i Österlen än hos britterna.
Superfint ställe. Lite mer ätbart, så som bär, nötter med mera hade gjort det ännu mer intressant.
Massor av olika rum med olika blommor / växter.
Comment on this business

to add Trädgårdstjänst i Kivik map to your website;