facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trädspecialisten Tobias Fischer

Trädspecialisten Tobias Fischer

About

Arborist med mångårig erfarenhet av modern trädvård, rådgivning, konsultation, beskärning och fällningar i trånga utrymmen, trädflyttning växtbäddsrenovering, trädplantering, skötsel och uppbyggnadsbeskärning.

Story

Arborist med mångårig erfarenhet av modern trädvård, rådgivning, konsultation, beskärning och fällningar i trånga utrymmen, naturvård, trädflyttning och plantering.

Allt trädvårdsarbete utförs genom klättring, vilket är skonsamt för trädet och gör det lätt att komma åt att beskära i hela kronan. Vi orsakar inga skador på mark, trädrötter eller annan växtlighet med tunga maskiner runt träden och kan med lätthet arbeta även på svårtillgängliga platser.
Företaget startades för några år sedan för att kunna utföra uppdrag som låg utanför en anställning då flera kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, länsstyrelser och bostadsrättsföreningar efterfrågade kompetens. Idag samarbetar vi med ett flertal trädkunniga personer och företag, därmed kan vi tillhandahålla alla i branschen förekommande trädtjänster. Vi har Borlänge som bas fast vårt huvudsakliga arbetsområde är ute bland träden, främst i området mellan Borlänge, Mora, Falun, Svärdsjö, Hedemora och Ludvika men även till viss del runt om i övriga Dalarna.

Vi arbetar med trädvård utifrån trädets biologiska förutsättningar och estetiska värde enligt moderna trädvårdsprinciper.

Inget jobb är för stort eller för litet!

Address: Stensvedsvägen 6, 781 95 Borlänge (commune)
Phone: 0707777974
City: Borlänge
Zip Code: 781 95


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00

Similar places near
Carinas Smedja Carinas Smedja 12 km Fantastisk Carina, fina grejor o jättebra kursledare!
L&d Ergofokus AB L&d Ergofokus AB 13 km Tunga lyft och felaktiga arbetsställningar leder ofta till värk och belastningsskador...
Crossroad Piercing & Tattoo Crossroad Piercing & Tattoo 13 km Snabbt och Bra med tydliga bra instruktioner gällande efter vård, väldigt nöjd
Stugknuten Assistans Stugknuten Assistans 13 km Trevlig personal!
Lighthouse Tattoo Parlour Lighthouse Tattoo Parlour 13 km Här snackar vi fantastisk tatueringsstudio! De som jobbar här är professionella och f...
Toaletten, Lerbäcken Toaletten, Lerbäcken 14 km Världens bästa!
Forsgrens Timmerhus Forsgrens Timmerhus 14 km Bra leverantör
Dahlbäck Racing Dahlbäck Racing 14 km Mycket bra service! Stort engagemang och kunnande Kan rekommenderas!
TUNAHUSET TUNAHUSET 16 km Tunahuset är en samlingspunkt för flera mindre företag i Borlänge! Här finner man ol...
Reviews
Kolla in hemsidan, fantastiska bilder.
Comment on this business

to add Trädspecialisten Tobias Fischer map to your website;