facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trångsunds Trafikskola

About

Välkommen till nya Trångsunds Trafikskola
På Trångsunds Trafikskola hjälper vi dig att ta ditt körkort. Vårt mål är att du inte bara ska ta ditt körkort utan även känna dig trygg och säker i trafiken.



"En trafikskola med nöjda elever!"
Address: Hammartorpsvägen 3, 142 62 Trångsund, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-771 70 50
City: Trångsund
Zip Code: 142 62



related searches: Farsta Trafikskola, Trafikskola Online
Similar places near
Teamkoncept AB Teamkoncept AB 713 meter Skola, hälsa & inlärning sedan 2009. Aktiva klassrum, bryta stillasittandet, pedagogi...
Reviews
Jag tog just körkortet på första försöket och jag har bara Trångsunds Trafikskola att tacka för! Sibel som startade skolan har bevisat att de fantastiska omdömena som andra elever har skrivit verkligen stämmer. Trångsunds trafikskola är flexibla, pedagogiska, sympatiska, trevliga och väldigt positiva. Priset är också ett stort plus! Min man tog körkortet tack vare Sibel och för honom var det självklart att jag skulle köra med samma skola. Kontoret är välkomnande och bilarna är alltid smidiga och fräscha. Alltid ett leende på allas läppar! Trots att Sibel kan vara bestämd ibland så kommer det alltid från hjärtat och man känner sig aldrig förlöjligad eller dum. Hon visar att hon vet vad vi kan och att hon finns vid vår sida tills vi uppnått våra mål: körkort på första försöket. Jag kan inte rekommendera skolan nog! De började som pedagoger men nu är de vänner för livet! Bästa bästa bästa! Tack Sibel, Zacharia och Trångsunds Trafikskola för att ni lyfter självförtroendet och gör oss säkra och miljövänliga förare! Helt enkelt, Ni är bäst!
Bästa trafikskola ever. Bästa Sibel fick äntligen körkoret på 3:e försöket. Kundens trafikskola i skogås är riktigt dåliga och oseriösa. Sibel är verkligen super duktig och vet hur man lär och inte lurar folk på pengar och tid. Önskade att jag körde med henne från första början då jag säkerligen hade tagit körkortet på första försöket. Super trevliga och duktiga. Rekommenderar STARKT.
Jättetrevlig personal som tar väl hand om en. Det känns som man alltid har varit vänner! De har hjälpt mig väldigt mycket med att ta körkort och nu så är allt klart! De är grymma, tack snälla Sibel och Zakaria för all hjälp med körkortet. Ni är bäst! Rekommenderas varmt.
Min syster tog sitt körkort här och var jättenöjd. Hon rekommenderade mig att också börja övningsköra här. Jag vart jättenöjd med denna trafikskolan, och får tacka Sibel som var min lärare. Jag tog mitt körkort idag på första försöket och det får jag tacka henne för. Personalen är jättesnälla och underbara men också noggranna och hjälpsamma. Jag skulle varmt rekommendera Trångsunds trafikskola till alla som vill ha ett körkort. Tack snälla Sibel för all hjälp!
Jag kom till Trångsund trafikskola med relativt lite erfarenhet, lite dåliga körvanor och kanske lite ogrundat självförtroende. Det visade sig att jag hade massa att lära mig, och med Zakaria's pedagogik och all pepp mellan lektionerna så fick jag nytt självförtroende i min körning. Tip top service, familjär känsla utan att vara för påträngande, verkligen skönt gäng! Tack så jättemycket för den här tiden, jag är glad att jag körde hos er definitivt 5!
Extremt nöjd med Trångsunds Trafikskola, bra lärare som pushar på och hjälper en med varje moment. Trevliga lokaler och bra information. Klarade både teorin och körprovet på första försöket med hjälp av Trångsunds Trafikskola. Tack världens bästa Sibel för allt stöd
Tog precis körkortet dagen innan midsommar! Stort tack till Sibel, Zackaria, Emre och trångsunds trafikskola för all hjälp. Även fast dom varit lite hårda och bestämda ibland så har det alltid varit för mitt bästa i slutändan. Dom har vid några tillfällen till och med offrat sina luncher för att få ihop schemat för min skull och alltid gjort det lilla extra. Jag är oerhört tacksam för att dom trott på mig och stöttat mig hela vägen i mål och rekommenderar starkt trångsunds trafikskola till alla som vill ta sitt körkort! Riskettan Bästa trafikskolan! Gick nyligen riskettan med Sibel som var väldigt rolig, lärorik och interaktiv. De långa 3,5 timmarna kändes mycket snabbare än förväntat :
Trevlig personal som vill inget annat än att man ska lyckas. Duktiga på att lära ut och förklara för att man som elev skall lyckas. Tack vare denna fantastiska körskola klarades förarprovet på första försöket.
Denna trafikskola var fantastik bra. Jättebra lärare som lär ut med bra detaljer och lärarna är väldigt omtänksamma, under min tid här på trafikskolan har jag känt mig som hemma och lärt mig så mycket under de här tiderna som jag har fått så bra kunskap av lärarna. Det vart värd varje krona att komma hit, en super duper trafikskola! Tack för allt!
Jag har varit på riskettan i Trångsund med Sibel 24/5. En väldigt intressant kurs som upplyser om alla risker som finns med bilkörning. Sibel är också en otroligt härlig person som fokuserar verkligen på att göra kursen intressant och rolig.
Comment on this business

to add Trångsunds Trafikskola map to your website;