facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tradarn i Bäckaskog

Address: Valjevägen 13 , Bromölla 295 32, M, SE
Phone: +46 456 532 55
City: Bromölla
Zip Code: 295 32



related searches: Tradarn i bäckaskog meaning
Similar places near
Pizzeria Baldakinen Pizzeria Baldakinen 282 meter Åt en vegetarisk pizza. Den var god men lite mer tomatsås och ost på hade inte skadat...
GE Pizzeria GE Pizzeria 282 meter
Solguden Solguden 389 meter
Mobo Mobo 523 meter
PiriPiri PiriPiri 597 meter Lugnt och fågelkvitter vid bänkarna utanför på sommaren. Lite synd att uteserveringen...
Pizzeria Viking Pizzeria Viking 838 meter Detta var en mycket positiv överraskning. Fantastiskt smakrik pizza med tunn och fin ...
Royal Thai Royal Thai 912 meter Vi kom hit i tron om att detta var en thailändsk restaurang som den utger sig för att...
Böckmans Konditori Böckmans Konditori 1 km Jag kom för att äta frukost och jobba lite på laptoppen. Det fanns frukostbuffe men ä...
Reviews
Värsta haket. Smutsigt och otrevlig personal. Rekommenderas inte. Toaletten är den smutsigaste jag varit på någonsin. Finns inte ens pappershanddukar. 1gästhandduk som är så skitig. Så den kan ställas på golvet och den står kvar. Fick ta toapapper. Gick inte ens att spola.Fick spola flera gånger.
Här måste ni passa på att stanna finns inte många kvar, slår igen 2024 , Ottos glass
Här har jag varit många gånger och maten är alltid god, prisvärd och ges i generösa portioner. Personalen är trevlig och välkomnande. Sen att byggnaden är gammal och sliten det är jag också ;- både ut och invändigt, är en annan sak. Och hade det inte varit för att den ska rivas p.g.a att en ny motorväg ska byggas där så hade Tradarn varit renoverad för längesen.
Hela stället är en sanitär olägenhet. Dessutom tvinga folk att handla när små barn behöver låna toaletten.
Att det passerat bäst före datum för länge sedan märks tydligt, men ska det bli ny motorväg förbi och det ska stänga så förstår jag att de inte lägger några pengar på underhåll. Chaffismackan vi beställde var helt OK.
God mat o mycket på talriken. under bart nostalgist ställe. Jordnära o trevlig personal.
Ätit där massor av gånger. Speciellt på 90-talet när man åkte med pappa i lastbilen. Sist jag åt där var jag själv i vuxen ålder, och det kan ha varit de snuskigaste mötet jag varit med om. Det var bättre för!
Sååå god mat och väldigt tilltagna portioner. En riktigt "hemmagjord" pyttipanna. Trevlig personal som erbjöd oss kaffe att ta med. Här stannar vi fler gånger!
Vi köpte grillad korv med bröd. Korven va inte varm och brödet torrt som bara den. Så fåglarna fick det mesta av brödet. Ångrar att vi inte klagade. Men vi hade lite kort om tid. Det va nog både första och sista gången vi stannade där. Tyvärr.
Har stannat där många gånger på väg till o från Nymölla . Förr hade de en lucka för korv o hamburgare
Comment on this business

to add Tradarn i Bäckaskog map to your website;