facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trademax

"Välkomna till Trademax Danderyd, Stockholm!Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig!Vill du beställa men i rådande omständigheter inte vill åka till butiken? Vi tar emot beställningar genom telefon med hjälp av mobilt bank-ID!Tänk på att priserna kan variera under pågående kampanjer. Vi hänvisar alltid till vår hemsida för aktuell prisinformation. Trademax Danderyd är ett showroom med begränsat utrymme. Mejla gärna oss om ni undrar över om vi har en produkt inne för visning.För mer information, kontakta: [email protected]"
Address: Sunnanängsvägen 3, 18236 Danderyd
Phone: +4642172160
City: Danderyd
Zip Code: 18236



related searches: Trademax furniture, TradeMax GmbH, Trademax login, Trademax Deutschland, Trademax Global, Trademax UK, TradeMax24 Erfahrung, Apple Minden
Similar places near
IKEA Enebyängen IKEA Enebyängen 73 meter Går att beställa allt i sortimentet för hemleverans eller uthämtning. Dessutom lugnt ...
Nordiska Hem Lifestyle Nordiska Hem Lifestyle 3 km Stort Tack Nordiska Hem Golfvägen för en fantastisk kund upplevelse! Önskar alla buti...
Reviews
ej bra inga garanti har de vi slängde sängen efter 21 dagar . vi fick ej hjälpa av trademax . jag har Anmält trademax …
VARNING! Köp inget från Trademax. Vi blev rekommenderad av en familjevän att beställa möbler via Trademax. Vi mötte en jätte trevlig säljare i butiken som hjälpte oss med beställning. Vi har haft en dålig kundupplevelse när det kommer till reklamation samt leverans och mötte av en otrevlig chaufför. Vi beställde en soffan i okt 2021 med snabb leverans i november. Väldigt besviken på hur de har hanterat ärendet hittills. Vi ville reklamera soffan pga. skada/defekt. Vi kontaktade företaget i december och skickat både bilder och video och en tydlig felbeskrivning i text till kundtjänst. De skickade följande svar den 29 Mar 2022 Vi kan erbjuda dig en ny hörndyna i goodwill. Beräknad leveranstid 4-6 veckor. Aldrig mer Trademax! Trademax, Chili och Furniturebox använder sig av samma lager. Dålig kvalité på soffan, har defekt och en nopprig soffa är inte snyggt att ha hemma. Vill reklamera soffan, här är ärende nr 461309 / 454897 / E17869188 ifall Trademax vill åtgärda detta.
Köpte ett stort matbord som visade sig vara väldigt skadat, när vi fick hem det. Tråkig upplevelse! Kundtjänst skulle återkomma per Mail ang reklamation, men hör aldrig av sig!
Hemsk leveranstid, efter 7 veckor har jag fortfarande inte fått min bäställning. Deras kundtjänst hjälpte inte och behandlade mig på ett sådant sätt att jag helt ångrade mitt köp och blev upprörd. Jag rekommenderar aldrig
Jag har köpt möbler genom trademax.se tidigare och varit mycket nöjd. Nu riskerar de mista mig som kund. Jag valde trademax.se för hemsidan lovade leverans på några dagar för en tv-bänk. Nu har jag väntat i flera månader på min tv-bänk och för 2 veckor sedan levererades en halv tv-bänk. De skickade ut två likadana paket så nu har jag en halv tv-bänk. Jag har betalat för TV-bänken och nu svarar inte butiken på varken telefon eller mail. Jag känner mig lurad. 20200122 Jag fick tillsist kontakt med Trademax och fick reda på att beställningen blev ytterligare några veckor förseenad. Vid sista beskedet fick jag reda på att tv-bänken skulle levereras vecka 10 men då valde jag att avboka min beställning och har nu fått pengarna tillbaka vilket gick smidigt. Total leveranstid skulle ha blivit 5 månader så orkade jag inte längre vänta på tv-bänken.
Trodde man skulle kunna provsitta de möbler de säljer på nätet. Men icke, väldigt få soffor i butiken jämfört med sortimentet på nätet. -Vem köper en soffa utan att provsitta den först?
Bra varor men otrevlig personal. Jag fick jättenygg 180 Royal box säng med gavel, enkel och snabb men en personal var otroligt och stängde telefonen när jag försökte att förklara svårigheter med leveranstider på dagen jag jobbar och förlorade en hel arbetsdag"1700:-" och min chef blev arg när det komm ett meddelande kl 7 på morgonen från Trademax säger att jag måste ta emot leveransen om 2 timmar, det påverkade jätte dålig på mitt jobb jag lämnade jobbet och ändå fick inte sängen jag vinkade till chauffören och han körde iväg. Jag var inte glad och personalen stängde telefonen framför mig när jag pratar, hon är otrevlig människa från Helsingborg lokalen. Det står i papperna som jag fick att det finns leverans kvällstid och uppbärning extra tillval men personalen sa nej det finns ingen sådan. Mot den som kallas fri frakt jag betalade en hel arbetsdag + en problem på jobbet + beställningen till en uppbärning företag kostnader för körning och uppbärning. Men sängen är jättebra.
Helt ointresserade anställda som stod och pratade med varandra , rörigt och oinspererande
Den absolut sämsta tänkbara servicen ett företag kan ha! Har fått vänta på min leverans i 17 dagar skulle ta 2-8 dagar det tog två mail innan någon på kundservice sökte reda på leveransen. När den äntligen anländer är hela soffryggen och samtliga tre kuddar förstörda av kolsvart lagerdamm. Har skrivit en reklamation och mailat två gånger efter det men inget svar. Har försökt att ringa i flera dagar utan resultat. jag gjorde min beställning i butik den 30/6 och har alltså fortfarande ingen soffa! Det som är det sämsta är att det är omöjligt att få kontakt och att som kund uppleva någon som helst trygghet i köpet. Inte ens ett erbjudande om någon form av kompensation! Extremt oseriöst förfarande av ett handelsföretag! Kommer aldrig handla eller rekommendera detta möbelföretag!
Trevligt att se att en butik som i huvudsak säljer online ändå har en affär för att visa sina möbler. Butiken är inte så stor, men har ändå lite av varje och kvalitén på möblerna känns bra. Det finns gott om parkeringsplatser utanför och personalen är hjälpsam.
Comment on this business

Directions to Trademax with public transportation


Enmans väg 170 meters
604
611
613
691
695
Enebyberg station 240 meters
Enebyberg 250 meters
28

to add Trademax map to your website;