facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trafikskole-Internatet

Trafikskole-Internatet

About

Välkommen till Trafikskole-Internatet i Säffle! Vi är en trafikskola som ser till att du får ditt körkort! Vi erbjuder intensivutbildning för B-körkort.

Story

Intensivutbildning med körlektioner och lärarled teori, under två veckors tid Måndag-Fredag.

Hur många körlektioner som man kör under kursen beror till stor del vilka förkunskaper man har och hur lätt man har för att lära sig nya saker. Man får räkna med att man kör 1-2 timmar/dag. Två timmar muntlig teori med lärare har vi varje dag.

Trafikskole-Internatet ligger mittemot järnvägsstationen i Säffle, men vi har hela
Sverige som upptagningsområde. Hit är alla välkomna!

Kursstart jämna veckor. V 2,4,6 osv.. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Ni kan anmäla er på vår hemsida: www.Trafikskoleinternatet.se eller kontakta oss på 0533-16550



"Vi är en trafikskola som ser till att du får ditt körkort! Vi erbjuder intensivutbildning för B-körkort. Utbildningen har formen av en tvåveckorskurs där teori och körning varvas med varandra. Det finns möjlighet att bo på skolan, och du kan välja att bo i delat rum eller enkelrum. Trafikskolan ligger mittemot järnvägsstationen i Säffle.Trafikskole-Internatet startade sin verksamhet i Säffle 1980 och drivs av E. Hemmingsson AB. Utbildningsledare och trafikskolechef är Erik Hemmingsson, trafiklärare är Ulf Gedda, Linda Eriksson, Magnus Malmgren och på kontoret möts du av Ulrika Henriksson. Vi är medlemmar i STR.Trafikskole-Internatet ligger mittemot järnvägsstationen i Säffle, men vi har hela Sverige som upptagningsområde.Välkommen!"
Address: Järnvägsgatan 15, 66130 Säffle
Phone: 0533-16550
City: Säffle
Zip Code: 66130



related searches:
Reviews
Klart värt pengarna att vara där på intensivkurs. Klarade båda proven på första försöket. STORT tack till Erik för stöttande och uppmuntrande. Rekommenderas starkt!!
Tog mitt körkort hos er 2001, bästa jag gjort! Tipsar alla som ska ta körkort att åka upp till er
Åkte upp till Säffle den 5 Juni 2020 och den 11 Augusti klarade jag min uppkörning. Trotts Corona pandemin och bristen på uppkörningstider lyckades jag ta mitt körkort på lite mer än en månad bara, jag har idag haft mitt körkort i 6 månader och jag kan lätt säga att välja att åka på intensivkurs va något av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Teorilektonerna va helt fantastiska och undervisningen va så bra, allt blev förklarat för en i minsta detalj och lärarna dubbelkolla så man faktiskt förstod. Priset kanske inte skiljer sig från andra körskolor men lärarna är helt fantastiska, lärarna blev minst lika glada som jag själv när jag berättade att jag klarade uppkörningen. En fantastisk upplevelse och jättetack till alla för deras förtroende och peppande och framförallt Erik som inte lät mig tvivla på mig själv! Tipsade en kusin om skolan som det tidigare inte gått så bra för med körkortet men nu är den en till i familjen som har körkort! Rekommenderar starkt!
Intensivkursen var bra och gick bra. Men har aldrig varit med om att ha blivit så dåligt behandlad inför en uppkörning. Detta har nästan ledit till traumatisering och STR-anmälan på grund av den oseriösa och dåliga behandlingen av en lärare. Blev nekad uppkörning samma dag som jag skulle köra upp trots att min lärare från min hemstad stöttade mig och ansåg att jag skulle göra uppkörningen, fick även hem fakturan på 800kr som vi var tvungna att betala för själva. Pratade med chefen om incidenten men fick inget stöd överhuvudtaget. Jag anser att skolan är mer ute efter pengar än att ha rättvisa och bra behandling mot eleverna. Detta är eftersom de vägrade hjälpa oss med fakturan samt att de inte frågar om budget under intensivkursen utan ger en bara ett antal lektioner som man måste stå för. Att köra här blir inte billigare än att köra någon annanstans. Jag skulle inte rekommendera den här skolan efter egna upplevelser och hur jag som elev blev behandlad. Om man tar bort pengardelen från recensionen så gör det inte saken bättre på grund av hur illa behandlad jag blev inför uppkörningen då läraren skrek på mig och tryckte ner mig psykiskt från det jag anlände till trafikskolan tills jag lämnade.
Underbart ställe, alla lärare vill att du ska lyckas!, stort tack till Erik som höll mig motiverad och hjälpte mig att få körkort! Mvh Adam
Stort tack för allt, super bra lärare, roliga och trevliga. Klarade teori och körning på första försöket. Kan starkt rekommendera den skola om ni ska ta körkort!
Det bästa valet jag någonsin har gjort är, att ta mitt körkort hos Trafikskoleinternatet i Säffle! De som jobbar där är fantastiska, två veckor INTENSIV körning, teori och grupparbeten gjorde att man lärde sig snabbt och enkelt och att man faktiskt förstår skyldigheterna man har i trafiken! Jag rekommenderar ALLA att gå via Trafikskoleinternatet! Tack för körkortet! Tack för er tid jag kommer aldrig glömma er! Bästa hälsningar Ronny
Trafikskoleinternatet är en skola med enormt engagerade personer. Teorikurs med inlevelse varvas med drivande körningar. De ger 100% för att ge bästa förutsättningarna till ett körkort. Från ingen erfarenhet till körkort på två veckor! Rekommenderas varmt.
Trevliga människor! Mysigt ställe med engagerade lärare. Tack så mycket för dessa veckor, nu hoppar jag i bilen och kör hem. :
Skitbra lärare! Från att aldrig ha kört bil till körkort på 2-3 veckor! Rekomenderas strakt :
Comment on this business

to add Trafikskole-Internatet map to your website;