facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Traktera AB

Traktera AB

About

Traktera.nu- professionella restaurangmöbler på nätet. Besök gärna oss på www.traktera.nu

Address:
Phone: +46812446950
City: Söderhamn


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Hållbara stolar, Restaurangbord
Reviews
Bra kundbemötande, priser och produkter! Vi är supernöjda!
Bästa servicen, bra priser, mycket bra kvalitet! Vi är supernöjda och har handlat flera gånger
Vi har handlat från Traktera vid flera tillfällen under senaste året. Det är alltid väldigt bra servicebemötande och snabb respons. Mycket uppskattat och vi är mycket nöjda med produkterna och deras prissättning. Kommer absolut att fortsätta handla hos dem.
Bra och smidig kommunikation och leverans enligt överrenskommet och i tid. Bra kvalitet överlag och snygga bekväma stolar och soffor. Kan absolut rekommendera.
Bra kundbemötande, produkter och priser. Allt top notch!
Bra möbler för bra priser. Mycket nöjd.
Vilken service. Jag sökte efter bordsstativ på nätet och kom i kontakt med Traktera. Från telefonsamtalet tills att jag hade köpt dem tog inte mer än 1 timme. Allt var så smidigt och jättebra service. Tack och blir garanterat fler köp.
Mycket vänligt bemötande, förstår kundens önskemål och levererar där efter. Lätta att få kontakt med och löser problem om de uppstår. Rekommenderar Traktera varmt och ser fram emot nya affärer med dem.
Robin är grymt hjälpsam och jobbar i princip dygnet runt. Grejerna kommer i tid, det hög kvalitet och dessutom till bra priser. Rekommenderas varmt!
Handlat stolar och bordsskivor till Restaurang Me and McGee's och det funkade perfekt med leverans och kvalitén stämmer med det leverantören lovade.
Comment on this business

to add Traktera AB map to your website;