facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tranås Golfklubb

Address: Norrabyvägen 8, 573 43 Tranås
Phone: 0140311661
City: Tranås
Zip Code: 573 43



related searches: Eksjö Golfklubb, Vetlanda Golfklubb
Similar places near
Tranås Golfklubb Tranås Golfklubb 26 meter Trevlig bana, rolig att spela. Rekommenderas
Reviews
Trevlig klubb med mycket bra restaurang och vänlig samt hjälpsam personal. Vacker golfbana med fina vyer. Lite minus för långt avstånd mellan husbilsplats och duschar/omklädningsrum.
Fantastiskt rolig bana att spela, speciellt sista 9 hålen. Att sedan avsluta med en god bit mat på en av de bästa golfrestaurangerna i landet, med magnifik utsikt över banan och sjön Sommen där alla båtar passerar åmynningen, är svårslaget.
Jag spelar ju inte golf, jag har fortfarande sex. Men jag hittade en liten brygga där det var mysigt att ligga och titta på alla båtar som guppade förbi.
Mycket trevlig personal som gjorde besöket väldigt personligt! Mycket god och vällagad mat som var snyggt presenterad. Härlig miljö och trevliga lokaler.
Trevlig bana, rolig att spela. Rekommenderas
Absolut en av dom mysigare banor för golf älskare plus god mat.
Trevlig bana och snabba fina greener
Mycket trevlig personal både i receptionen och I restaurangen som även lagade fantastiskt god mat. Ganska snäll bana men variationsrik.
Banan i bra skick även om Tees var ojämna. Maten är grym och personalen trevlig. På minussidan mattorna på rangen måste vara 20 år gamla inte bra. 70 kronor för att hyra en gammal vagn är väl ändå lite i överkant? Ett tips höj greenfeen något och lägg in vagnhyra där!? Annars väl värt ett besök!
Hög standard på mat & mycket bra shop. Trevligt folk och fin omgivning.
Comment on this business

to add Tranås Golfklubb map to your website;