facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tranås vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Tranås vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

About

Ring vårdcentralen eller 1177 dygnet runt om du blir sjuk. Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på www.1177.se, eller via appen Bra Liv nära!

Story

Regler
Allt som skrivs på vårdcentralens Facebooksida ska följa svensk lagstiftning och god sed. Alla inlägg och kommentarer görs i enlighet med Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor. Det innebär att sidans ansvariga regelbundet läser inlägg och kommentarer och vid behov tar bort sådant som bryter mot denna lag.
Inlägg och kommentarer får inte innehålla:
- Upphovsrättsskyddat material som användaren inte äger upphovsrätten till
- Känsliga eller integritetskränkande personuppgifter
-Material som kan uppfattas som obscent eller stötande
- Yttringar rörande sexuell läggning, kön, religionstillhörighet eller etnicitet som
kan uppfattas som kränkande
- Personangrepp
- Hot, trakasserier eller förtal
- Uppmaningar till brott
- Kommersiella budskap eller systematiskt spridande av propaganda
- Länkar till webbplatser med material som bryter mot dessa regler
- Material som är hemligstämplat av myndighet, företag eller annan organisation.

Address: Norra Storgatan 101, 573 34 Tranås
Phone: 010-243 96 01
City: Tranås
Zip Code: 573 34



related searches:
Similar places near
Svenska Hjälpmedelsbutiken Svenska Hjälpmedelsbutiken 800 meter Hjälpmedelsbutiken har produkter som gör din dag enklare!
Reviews
Har sökt tid för undersökning av öron pga kallelse till audionom i Nässjö. Ringt två dagar och får samma svar som andra " Välkommen... det är många som ringer nu. Telefonkön är fu ll för dagen. Välkommen att ringa I morgon .Hur kan det få vara så?
En fantastiskt vårdcentral som jag har valt i konkurrens med andra vårdcentraler. Jag har alltid blivit väl bemött och fått bra vård, remisser när det varit motiverat och aldrig mötts av några tveksamheter. Tack för att ni finns och för det arbete ni utför varje dag.
Det är ett ställe som man inte kan få bra hjälp fast att jag var jätte sjuk. Jag var förkyld och hade hostat i cirka 2 månader och när jag var hos doktor 2 gånger dem hade inte undersökat mig och tog ingen prover och bara pratade i 15 minuter och sedan skriv bara en recept att jag hämta från apoteket.
drygt och nonchalerande bemötande i telefon, som att de försöker övertyga en om att inte komma dit. Upplever läkarna likadana, man måste övertyga dem om att något är fel, tjata sig till remisser.. Just nu är jag i kontakt med specialläkare någon annanstans. Tydligen var det väldigt mycket som inte stod rätt till med min kropp...
Bitter reception med dåligt bemötande. Läkaren var misstroende och nonchalerade symptom. Så onödigt att man ska behöva ljuga varje gång man kommer till läkaren för att de ska ta en det minsta på allvar, herregud skärp er.
Jag har haft bra läkare, skickat remiss direkt när jag är där, o fått komma inom 2 dagar till andra stället. Och remissen för att det varit saker som måste utredas på special enheter, men hjälpt till bra annars med, trevliga
Chefen går inte att lita på. Har mundiarre och kommunikationsproblem. Lovade att återkomma men bryr sig inte om klienterna. Välja något annat så sparar du både tid och din hälsa!
Utmärkt vårdcentral! Vanligtvis jättefint bemötande, hjälp inom rimlig tid och remiss vidare vid behov - vad mer kan man begära!?
Bra snabb hjälp trevlig personal
Fått utmärkt vård, blivit bemött på bästa sätt. Trevligt bemötande även när jag ringt bra personal, stort tack till Tranås Vårdcentrum
Comment on this business

Directions to Tranås vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv with public transportation


Tranås Sjukhuset 40 meters
41
42
Tranås Norra Storgatan 210 meters
42
Tranås Muraregatan 220 meters
42
Tranås Fabriksgatan 230 meters
41
630
Tranås Uvaberg 240 meters
42

to add Tranås vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv map to your website;