facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Transformation Game Sweden

Transformation Game Sweden

About

Spelet där du kan förändra ditt liv.

Story

"Transformation Game är verkligen insiktsgivande på flera plan. Berörande och roligt och det ger framför allt vägvisning om hur man kan leva sitt liv i flöde. Under en lång tid efter spelets slut kände jag påverkan av det på ett härligt sätt!" skrev en spelare i sin feedback efter en hel dag med Transformation Game.

Formulera en personlig frågeställning och sätt dig ner tillsammans med andra kring ett uppdukat Transformation Game - spelet som kan förändra ditt liv. Välj ett ämne, en fråga eller ett område i ditt liv som du vill titta närmare på. Det är ditt spelfokus som du under dagen kommer att få hjälp att plocka isär, förstå och förlösa. Spelet sker på fyra olika nivåer; fysisk, känslomässig, mental och andlig nivå. Du får hjälp att finslipa dina styrkor, jobba med ditt motstånd och öppna dig för änglarnas stöd.

Transformation Game är uppbyggt som ett pedagogiskt och inspirerande spel och utvecklades på Findhorn Foundation i Skottland för snart 40 år sedan, en ekoby, andlig gemenskap och internationellt centrum för holistisk utbildning. Spelet som handlar om självkännedom och transformation finns översatt till flera språk och används idag världen över som verktyg för personlig utveckling.

Spelet berikas med en kunnig och inkännande spelledare.

Address: Majorsgatan 18 E, 81230 Storvik
Phone: +46739860493
City: Storvik
Zip Code: 81230


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Transformation game online, Transformation game rules, Transformation games, Transformation game download
Similar places near
Silvermåne Silvermåne 2 meter Mycket bra service
Musiklinjen Västerbergs Folkhögskola Musiklinjen Västerbergs Folkhögskola 1 km En bra folkhögskola med trevliga pedagoger o bra personal man lär sig hitta sig själv...
Iðu Islandshästar Iðu Islandshästar 1 km Träningsverksamhet samt uppfödning av Islandshästar.
Comment on this business

to add Transformation Game Sweden map to your website;