facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Transportbil

Transportbil

About

Pris garanti
Betala inte mer än den ska.
800kr: 24timmar.
200km.
Ingen tillkommer kostnad.




"Riddermark Bil - Transportbilscenter Stockholm ligger i samma lokaler som vår tidigare bilhall där vi sålde personbilar. Nu erbjuder denna anläggning endast transportbilar.Vi har Sveriges största utbud av begagnade transportbilar och lätta lastbilar. Tveka inte att kontakta oss vid frågor gällande fordon för både fritid och företag."
Address: Botkyrka-Stockholm, Botkyrka
Phone: 0730 69 9 690
City: Botkyrka


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Transportbil bakgavellyft, Transportbil med bakgavellyft, Transportbil kampanj, Transportbil el, Bytbil, Transportbilar begagnade, Ford Transportbilar, Bilförsäljning Sverige
Similar places near
MST Max Selander Transport AB MST Max Selander Transport AB 3 km Ett mångsidigt åkeri som sätter kunden främst. Trevlig kunig personal.
Globen Flytt AB Globen Flytt AB 4 km Väldigt bra företag, försicktiga, snabba, flexibla och prisvärda, tack för hjälpen me...
Reviews
Sålde min bil till dom som hämtades på plats av Fady. En trevlig och avslappnad kille. "Prutades" inget på plats och pengarna kom in på kontot snabbt och smidigt. Trevligt folk på kundservice också. Kan tänka mig att använda denna tjänst igen.
Det var första gånger för mig. Det är ett ställe med ett stort utbud BMW bilar. Jag tycker t.o.m. att jag har hittat bilen jag var ute efter. Men vi får se. De skulle fått 5 stjärnor från mig men deras försäljare saknar professionalism och sätet om hur man ska bemöta en kund. Åtminstone han hjälpte mig. Hans attityd gav minus poäng.
Har aldrig varit där, tänker inte åka dit.
Absolut rekommenderas inte till någon, köpte en bil för 96k som borde det vara full servad enligt de men på vägen hem så hörs en slamrande ljud från motorrummet då upptäcker jag att växellåda är paj. De vände ryggen mot mig. Var försiktig och helst gör inte affär alls med de.
Tittade på en begagnad bil som var rätt skrotig, skräpig och alldeles för dyr, men det var ju bara att tacka nej. Det som störde mest var att de uppenbart hade skruvat bort takrailsen och sålde som extra tillbehör. Mycket oseriöst, kommer inte att gå dit igen
Absolut inte rekommenderas att göra affärer med. Lurar dig så fort du vänder ryggen mot dom. Lyckades sälja bilen som kostade 186000 för 211000. Du ser kostnaderna på avtalet när dom lägger ett begagnad 16` däck för priset av ett nya 18 tummare kompletta. Vi går vidare med hjälp av MRF och försöka häva upp köpet.
Inte bästa precis. Försökte lägga på över 30 000 för vinterdäck och garanti. Backade ur i sista stund. Granska avtalet innan ni skriver på och se upp med trygghetsleasing vilket kan bli en dyr historia.
A/C la av helt och hållet efter några månader. Vissa företag fyller olagligt på medel för att en trasig A/C ska fungera en period. I övrigt bra
LURAR KUNDER. Hade reserverat en bil hos dom och när jag är och tittar så säger dom att dom har sålt bilen trots att jag hade sagt jag ska köpa bilen. VÄRSTA bemötandet någonsin! REKOMMENDERAR INTE DETTA BOLAG!
Många fina bilar och jättetrevlig kvinnlig säljare där som hjälpte mig med mitt bilköp.
Comment on this business

to add Transportbil map to your website;