facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Transportörföreningen SverigeTaxi Stockholm -TAF

Transportörföreningen SverigeTaxi Stockholm -TAF

About

Välkommen till TAF, maila [email protected]

Story

Transportörföreningen SverigeTaxi, TAF

TAF är fristående från SverigeTaxi, en förening för åkare inom SverigeTaxi, och som ska tillvarata intressen för de transportörer som är anslutna till SverigeTaxi, samt betalande medlemmar i TAF.
Föreningens syfte är att verka i och för frågor som berör transportörer inom SverigeTaxi. Det sker genom att styrelsen bevakar, tar emot ärenden och lyfter upp ämnen som berör alla transportörer inom SverigeTaxi.
Föreningens mål är att få gehör hos ledningen för SverigeTaxi genom påverkan, påtryckningar, dialog och möten med ledningen, föra fram de frågor och ämnen som berör ett flertal.
Det kan gälla allt som berör ekonomisk natur, marknadsföring, tekniska frågor eller rena driftsfrågor. TAF arbetar för att den service som ska fungerar gentemot åkare också fungerar.
Målet är att transportören gagnas ekonomiskt i sin verksamhet liksom SverigeTaxi. TAF kan även verka genom kontakter och samarbete med andra organisationer, föreningar och myndigheter.

Styrelsen för TAF har som ambition att fortlöpande informera om sitt arbete och vad man lyckas att åstadkomma via hemsidan.

Address: Hammarbacken 12, 191 49 Sollentuna
Phone: 020-20 20 20
City: Sollentuna
Zip Code: 191 49


Similar places near
A-J Express-Service AB A-J Express-Service AB 4 km Tack för väldigt professionell hjälp vid vår företagsflytt! Magnus och hans kompis vi...
Comment on this business

to add Transportörföreningen SverigeTaxi Stockholm -TAF map to your website;