facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Traryds Djurpark

Address: Markaryd
City: Markaryd


Similar places near
Markaryds IF Markaryds IF 15 km Detta var en Antik och Retro mässa. Många utställare. En bra lokal för detta eveneman...
Markarydsortens Hembygdsförening Markarydsortens Hembygdsförening 16 km Ideell förening för att bevara dåtiden för framtiden.
Gula Huset Gula Huset 16 km Välkommen till Gula Huset beläget intill Hagaskolan mitt i Markaryd. Bygdegården erbj...
Friskis&Svettis Markaryd Friskis&Svettis Markaryd 18 km www.markaryd.friskissvettis.se
Markaryds Ryttarförening Markaryds Ryttarförening 18 km Rent och snyggt, trevliga hästar för de små att rida på. Kan inte svara på hur de har...
Reviews
En mysig liten djurpark som är mycket värt att besöka. Ett ställe som är bra för dom lite mindre barn. Ta med fika eller så finns där grillplats precis nere vi sjön.
Lagom söndagsutflykt inte för mycket, inte för lite bara lagom. Fint naturområde med bra vandringsleder, mycket djur som var, väldigt sällskapliga och roliga. Kan tyckas att det var aningen slitet här och var men det går att förbise när man tänker på vad som inryms här.
Lagom stopp om man färdas med barn längs med E4an. Var där i 15-30 minuter. Kändes lagom. Mysig atmosfär.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Liten fin djurpark som har bland annat får, getter, grisar, hästar, höns, påfåglar, duvor och gäss. Gräsänder finns ibland invid den närliggande sjön som det finns en grill vid. Har promenadslingor och en lekplats nära. Naturen runt om är väldigt fin. Djuren är trevliga och går väldigt ofta ut för att hälsa, speciellt fåren som också vill bli kliade.
Kul för små barn, mysig grillplats och lekplats.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Trevlig liten djurpark. Mycket å titta påTidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
En snabb visit som bara varade några minuter. Jag gick igenom och hann prata med fåren som var nyfikna. Det jag såg var en fin liten djurpark som säkert glädjer många barn.
Den perfekta djurparken för de mindre barnen.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Bra möjlighet för barn att träffa djur. Finns sjö att bada i. För att vara en så enkel ”djurpark” så är det värt att stanna till om man är i krokarna. Perfekt avstickare från E4:an för en paus. Men inget man avsätter en dag att köra till.
Lagom till små barn, bra lekplats i närheten.
Comment on this business

to add Traryds Djurpark map to your website;