facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trattoria Commedia

"BREZZA betyder bris på italienska och vår tanke är att smakupplevelser ska färdas hit från Italien. BREZZA är också nödvändigt i vinodling för att vindruvor ska växa och må bra.Vi är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser.Här kan du äta allt från charkuterier, ostar, handgjord pasta och vedugnsbakad pizza till á la carte med flera rätter på italienskt vis - eller endast ta ett glas vin från vår vinkällare.Vi är mycket stolta över vår samling av viner från olika regioner av Italien, såsom Amarone, Barolo, Barbaresco, Brunello, Chianti m.m. Boka gärna en vinprovning i vår vinkällare."
Address: Skolgatan 31 , Uppsala 753 11, C, SE
Phone: +46 18 71 15 40
City: Uppsala
Zip Code: 753 11


Opening Hours

Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 17:00-23:00
Thursday: 17:00-23:00
Friday: 17:00-23:00
Saturday: 17:00-23:00
Sunday: 15:00-23:00


related searches: Trattoria commedia uppsala menu, Trattoria commedia uppsala reviews
Similar places near
Aaltos Aaltos 53 meter Jättemysig restaurang med uteservering i kvälls solen, även hundar fick följa med, vi...
Basilico Basilico 262 meter Härlig atmosfär, god mat! Vi hade en underbar kväll!
Il Forno Italiano Il Forno Italiano 331 meter Servicen vi fick var fruktansvärt värdelös! Det blev något fel på allt vi beställde v...
Ristorante Villa Romana AB Ristorante Villa Romana AB 463 meter Handhjord pasta med oxfilé oc tryffel, bara så vällagat och gott!
Forno Romano Forno Romano 839 meter Helt ok priser, känns som hög kvalitet på råvaror och god mat. Lite omysig lokal och ...
Reviews
Kan vara den godaste svamprisotton jag ätit. Jättegott rött vin på rekommendation. Givetvis en tiramisu till efterrätt med grappa. Jättetrevlig servitör. Jag återkommer gärna hit igen.Mat: 5/5
Undvek detta ställe under många år, men var nyligen på besök sedan resturangen bytt namn och ägare. Uteservering, dryck och tilltugg. Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Inga sura miner för att vi hade med oss två stadiga hundar, tvärtom. Vattenskålarna kom fram innan vi hunnit fråga. Rekommenderas varmt!!
En angenäm bekantskap! God mat o en trevlig atmosfär! Hit går jag gärna igen!Mat: 5/5
Sammanfattning: Undvik den glutenfria pizzan. Det är verkligen smärtsamt att skriva en sådan här negativ recension, men notera att detta alltså endast handlar om Brezzas glutenfria pizza som jag köpte med mig hem. Servitörerna var jättetrevliga, restaurangen verkar mysig och smakfull, och allting annat på menyn håller säkert hög kvalitet att döma av ex. UNT:s recension. Men den glutenfria pizzan är en katastrof, den värsta jag har ätit och då har jag testat väldigt många ställen i flera länder. Den såg otroligt aptitretande ut vid första anblick, med fantastiskt inbjudande "toppings" som jag inte har något som helst att invända mot. Gissningsvis är deras vanliga pizzor fantastiska. Men pizzadegen/-bottnen, som ju är det som till syvende och sist avgör kvaliteten på en pizza, var fruktansvärd. Riktigt, riktigt vedervärdig. Generellt bakar ju väldigt få pizzerior i Sverige sina egna glutenfria pizzabottnar jag kan faktiskt bara komma på en som jag känner till. De flesta köper färdiga bottnar, och det verkar finnas en del att välja på från olika grossister. Brezzas glutenfria pizzabotten borde dock inte få kallas för pizza. Det var mer att jämföra med en tårtbotten, eller ett väldigt mjukt orostat toastbröd. Mjukt, tjockt, "soggigt" av tomatsåsen. Det gick knappt att äta med händerna eftersom brödet föll i sär av sin egen tyngd och fuktighet. Föreställ dig en varm macka som någon glömt att stoppa in i ugnen, där påläggen i stället bara långsamt får göra brödet mjukare och blötare. Det är helt obegripligt hur en restaurang kan servera någonting så här dåligt. Den som ansvarar för köket på Brezza borde väl åtminstone smaka alla rätter, så att de kan bedöma 1 om de kan serveras, 2 om deras leverantörer är värda att anlita eller ej. Någon form av yrkesstolthet borde ha stoppat dessa pizzabottnar från att köpas in, om pizzorna skall kosta 165 kronor. Det känns nästan elakt med en sådan här sågning, men den glutenfria pizzan på Brezza är ett hån mot alla glutenintoleranta, vana förvisso vid att få sämre mat än alla andra, men sällan så här illa.
Beställde pasta med en av personalens rekommenderade röda viner. Det smakade väldigt gott, med det kändes dock som att smakerna vågade sig fram i slutet på något sätt. Tiramisun var gudomligt gott. Väldigt trevligt personal.
Så trevlig personal och härligt uteservering
Vårt första besök till restaurangen. Maten var över förväntan bra! Alla smaker satt som dom skulle, lagom stora portioner och gott vin till. Kommer absolut rekomendera till andra och själv besöka igen!
Superbra mat och fantastiskt service! Man kände sig riktigt varmt välkommen och väl omhändertagen utan en massa stress till att beställa eller betala.
Hög kvalitet, både vad gäller service och mat. Lokalen och miljön är en lagom blandning mellan rustik, mysig och stilig.
En helt fantastisk service med lika hög kvalité på maten som serverades.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Trattoria Commedia map to your website;