facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trattoria Gyttorp

Trattoria Gyttorp

About

Trattorian i Gyttorp erbjuder en välsmakande Italien inspirera a la carte meny samt läckra italienska Antipasti plocktallrikar. Välkomna!

Address: Torget 1, 713 72 Gyttorp
Phone: 058725777
City: Gyttorp
Zip Code: 713 72


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 23:00
Saturday: 12:00 - 23:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Trattoria gyttorp gyttorp menu, Trattoria gyttorp gyttorp reviews, Trattoria gyttorp gyttorp photos, Trattoria meny, Itfood
Reviews
Ett MÅSTE om man Besöker Gyttorp. Fantastisk GOD Pizza..Mkt vällagad. Parkering: Många
Grymt trevlig personal och riktigt god mat på bilderna pasta med oxfilé och en inbakad kebabpizza.
Var på MC-resa och var sugen på lunch - vilket ställe man då hittar! God mat, massor av val på menyn, fräsch atmosfär och supertrevlig och riktigt serviceminded personal. Det märks att man värnar om sina gäster för att ge de ett trevligt besök. Rekommenderas varmt!
Det var en polare som rekommenderade stället. Kan se varför då det smaka bättre än många andra pizzerior. Kommer man besöka igen? Självklart, om tillfället uppstår!
Om det varit på den lokala motorklubben hade det varit helt ok, men nu är det ju en restaurang med bordsservering och då krävs det lite bättre trim på serveringen. Blanda olika sälskaps beställningar, flasköl på burk, drar ner betyget. Maten var god, men inga grönsaker eller sallad, till sist minska portionerna litet känns inte ok att spä på matsvinnet, det påverkar lönsamheten för er.
Supermysig personal, fin inredning och goda pizzor. En liten pärla!Mat: 4/5
Trevlig personal, mycket olika rätter. Pastan var ingen höjdare men pizzorna var toppenbra!Mat: 2/5
Valde dagens lunch, Wiener schnitzel med rödvinssås. Man kunde ha skalat potatis och kokat istället för färdig potatis med lös konsistens som att de legat i en burk länge. Såsen var höjdpunkten av rätten som annars hade väldigt mer att önska.
Alltid god mat. Mat: 4/5
Mer än bra lunchrestaurang, maten är god och prisvärd, personalen är trevlig. Salladsbuffén kan ha lite mer i övrigt att önska. Kvällens portioner a la carte upplever jag lite snålt tilltagna och då känns det lite dyrt och till sådan mat, vill jag ha grönsaker på tallriken. Maten är dock god och vällagad och personalen fortfarande trevlig.
Comment on this business

to add Trattoria Gyttorp map to your website;