facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TRDS Specialistklinik Danderyds Sjukhus

TRDS Specialistklinik Danderyds Sjukhus

About

Specialisttandvård, Ortodonti och Pedodonti
Tel: 08-7530210
Email: [email protected]

Story

Välkomna till vår nyrenoverade mottagning på Danderyds Sjukhus.
Tandreglering Danderyds Sjukhus är en specialistklinik med inriktning på tandreglering för vuxna och barn.

Address: Danderyds Sjukhus, hus 50, 182 88 Danderyd
Phone: 08-7530210
City: Danderyd
Zip Code: 182 88


Reviews
TRDS är definitivt magiker inom tandreglering. Fick det perfekta leendet på super kort tid dessutom från ett väldigt kaotiskt tidigare tillstånd i min mun tack vare Anahita och Atousas grymma jobb, rekommenderar starkt.
Stort tack till TRDS. På ett år fick min dotter jättefina tänder med hjälp av Invisalign. Vi är jättenöjda både med resultatet och det personliga och proffsiga bemötandet. Vi kände oss alltid välkomna.
Jag har utfört en invisalign behandling med Anahita. Det tog mig uppskattat 2 år. Under hela förloppet har Anahita fått mig att känna en sådan enorm trygghet genom att upprätthålla en strålande kommunikation och prestanda. Detta är utan tvekan en klinik som jag starkt skulle rekommendera!
Jag vill varmt rekommendera TRDS, framförallt för sin positiva och omhändertagande personal. Som patient kände jag mig verkligen trygg och lyssnad på. Tack!
Mycket professionell och trevlig personal. Gjorde en Invisalign behandling och är mycket nöjd med resultatet och hur hela processen gått till. Om man ska välja Invisalign så borde TRDS vara det självklara valet i Stockholm för dig som ställer höga krav.
Har aldrig varit så nöjd med resultaten tills jag fick se mina bilder före och efter behandling, WOW vilken skillnad!!! Tack för mitt nya leende! Rekommenderar starkt!
Comment on this business

to add TRDS Specialistklinik Danderyds Sjukhus map to your website;