facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tre Får Leksaker

Tre Får Leksaker

About

Den lilla leksaksaffären med ett brett sortiment & en känsla av en riktig leksaksaffär med baby & hobby som det var förr. Vi styr vårt sortiment själva.



"Vi är den lilla butiken i stort format, en riktig leksaksaffär i Tidaholm med ett Buttericks-valv fyllt med kuligheter för alla. Vi har inte allt men vi har mycket och många unika produkter, väl utvalda sådana som du inte hittar i en vanlig leksaksaffär. Vi vill ha det som du önskar. Det är du tillsammans med oss som bestämmer vårt breda sortiment. Vi är inte alltid först med det senaste och vi faller inte för nya flugor som pumpas ut i media. Vi jobbar för att fler leksaker ska vara bra för dig och för miljön. Vi är en Unik Butik som sätter stort värde på dig som kund. Tillsammans med dig som vi bygger vårt sortiment och det är du som hjälper oss att utvecklas. Välkommen att besöka oss i vår Unika Butik, vi gör Tidaholm lite roligare!"
Address: Torggatan 3, 522 31 Tidaholm
Phone: 050210120
City: Tidaholm
Zip Code: 522 31



related searches:
Reviews
Väldigt trevlig butik med fin inredning, trevlig personal och fint utbud av brädspel.
Riktigt bra leksaksaffär som har det mesta. Är det någonting de inte har så kan de oftast ta hem det. Finns dessutom gott med plats. Vi tar oss runt med vår dubbelvagn inne i butiken
En riktig leksaksaffär. Det kunde lätt blivit fem stjärnor. Men Svante........
Barn vänlig och har leksaker till alla åldrar, perfekt personal som är kunnig om leksaker som passar till åldern, detta är en Riktig leksaksaffär,
En riktig leksaksaffär! Bra utbud, trevlig personal och fina paket. Lite utplockat så här efter jul, men det ordnar sig nog vid första lönehelg.
Kunnig personal, bra urval av leksaker, böcker, spel, pussel och utklädningskläder! Superbra butik, väl värd ett besök!
Där får man mycket god personlig service och dessutom en härlig pratstund
Tyvärr är priser lite höga .Men alla städer har ej leksaksbutik så det är väl OK
Mycket bra affär och hjälpsamma, även stort urval. Rekommenderas varmt!
En butik med hög service och trevlig personal. Utbudet är stort i en liten butik.
Comment on this business

to add Tre Får Leksaker map to your website;