facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tre Tandläkare

Tre Tandläkare

About

Västerorts största privata tandläkarmottagning med över 6000 patienter varav 600 är barn. Bedriver allmäntandvård med högsta kvalitet och service.

Story

"Våra patienter blir bara friskare och friskare

Därför har vi nu plats för fler"

Vi lägger ned mycket tid och omsorg på att höja kvaliteten så att du som patient ska må ännu bättre och känna dig trygg och välkommen hit till praktiken. Det gäller såväl vår kompetensutveckling och omhändertagandet av patienter - som att material, metoder och rutiner fungerar. Vi arbetar enligt Praktikertjänsts interna kvalitetssytem. Detta har lett till ett kvalitets-diplom som vi är mycket stolta över. Du som patient gynnas även på andra sätt av att vi är anslutna till Praktikertjänst, Sveriges största privata vårdföretag. Det berättar vi gärna mer om när vi träffas.

Address: Siktgatan 2, 16250 Vällingby
Phone: 08-891115
City: Vällingby
Zip Code: 16250


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 15:00


related searches: Tre Tandläkare Varberg, Folktandvården, Kungsgatan tandläkare, Bästa tandläkare Varberg, Centrumtandläkarna, Tandhuset, Min tandläkare Varberg, Centrumtandläkarna Varberg
Similar places near
PIK Tandhälsa PIK Tandhälsa 756 meter Här blir man väl omhändertagen i moderna lokaler bemannad med vänlig och kompetent pe...
Reviews
Trevlig personal och modern teknik. Det gick snabbt att få tid för en första undersökning men övriga tider var det mer ont om... Vore en femma om det inte var för deras system att de inte svarar i telefon utan att man ska knappa in sig och de ringer tillbaka.
Hit ska jag
Profisionella och personliga tandläkare. Jag känner mig alltid väl omhändertagen hos tre tandläkare.
Är mycket nöjd med Tre tandläkare. Johan Molund är toppen !!
Proffsiga och moderna.
Comment on this business

to add Tre Tandläkare map to your website;