facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trellebystrands camping

Address: 340 Träleberg, 453 92 Lysekil
Phone: +4652312183
City: Lysekil
Zip Code: 453 92



related searches: First Camp Solvik Kungshamn
Similar places near
Rambo Sivik Rambo Sivik 2 km Tyvärr var återbruket fullt så vi var tvungna att kasta massa bra möbler någon kunde ...
Cj Elkontakt i Lysekil AB Cj Elkontakt i Lysekil AB 2 km Trevlig butik och personal gör snygga installationer med
Soberent Soberent 2 km Flyttstäd Fönsterputs Företagsstäd Hemstäd Handgrävning Trädgård Byggstäd Lysekil Sot...
Radiocontrol SMD AB - Experter på radiostyrning Radiocontrol SMD AB - Experter på radiostyrn... 3 km RadioControl SMD – systemtänkande med fokus på Ert behov Marknadens bredaste produkts...
Toric Center Toric Center 6 km Mycket trevlig personal, god mat och bra för barn
Reviews
Äckligt havsbad, mycket döda brännmaneter på ”stranden” som knappt finns. Äckligt på botten mycket sjögräs o äcklig sand, luktar äckligt. Inte mycket att göra ingen minigolf, jobbiga grannar som är ute sent o låter högt. Jobba parkeringar man måste typ fickparkera. Lite utbud i butiken vid receptionen samt väldigt dyrt 40kr för snabbmakaroner?!?!?!” Finns vattenrutschbana till barn men ej mycket mer.
Kul för barnen med hoppborg och hinderbana. Rutschkana till pool ett stort plus. Men det är tyvärr det enda. Iskallt i poolvattnet och servicehusen saknar ventilation plus att golvet är fuktskadat och det kändes som toan höll på att sjunka genom golvet så ruttet var det. Duscharna går ej att ställa temp på, gratis förvisso men en ljummen dusch är inte härligt för mig. Så det var en oangenäm upplevelse inne på damernas tyvärr. Trångt mellan uppställningsplatserna.
En bra camping fina bad. Om jag skall anmärka på något så är det att vattnet i duschen kunde vara lite varmare annars bara att rekommendera.
Nära till stranden, vattenrutschkana var tyvärr inte igång när vi var där men hoppborg och hinderbana räckte Lekplats: Bra lekmäjligheter för barnen.
Synd på en så välutrustad camping att dom slarvar med underhåll o städning
Fantastiskt läge och extremt trevlig camping. Detta i sig är värd 5 stjärnor men servicen är minst sagt undermålig.. otrevligt bemötande på telefon innan ankomst och när man väl ankommer får man absolut ingen information från personalen vid chek-in utan får aktivt fråga ut personalen för att utvinna grundläggande information. Blir visad till en redan upptagen plats som i och för sig inte är ett problem men lite pinsamt att de inte har koll på ifall familjen som varit på platsen innan checkat ut eller ej. Sist men inte minst behöver badrummen städas och brandsäkerheten nog ses över eftersom det senare på kvällen blev enormt trångt mellan familjerna på campingen. Åk gärna hit då det är bra badmöjligheter och ligger fantastiskt bra till naturen runt. Däremot ifall ni åker hit för en helhetsupplevelse rekommenderar jag inte denna camping.
Bra camping förutom att jag tycker duscharna var för kalla när man inte kan ställa in dom själv Lekplats: Bra Toaletter: Ok men inte på topp då de var bås Picknickområde: Finns de gott om du ka sitta på en av klipporna och se ut över havet
Det här är en naturskön,mysig halvstor camping som har kommit att bli ett kärtminne dit jag gärna kan tänka mig att återvända igen.Grönska,hav,bad, båtliv,promenader, godavänner
Vi fick en plats som redan var upptagen av en som jobbade där och hade permanent/säsongsboende där. Det var nytt med numrerade platser utan el men de hade bara märkt upp vissa. Annars var det fint bland de ellösa platserna. Såg väldigt trångt ut bland elplatserna. Tror inte de uppfyller brandskyddskraven, i så fall är det verkligen precis. När jag skulle duscha stod det att det kostade 5kr för 3min. Då jag inte hade kontanter blev det dusch utanför plåtisen istället, men senare såg jag att det stod att det var gratis att duscha i de andra duscharna. I köket fanns bara en kran med varmvatten och i den var det enormt dåligt tryck. Toaletterna var slitna men funktionsdugliga och fräscha. Gråvattnet skulle tömmas i en upphöjd tunna som var omöjlig för oss med plåtis.
En bra camping med bra bryggor att bada ifrån. Lite hög ljudnivå på natten i området där man tältar utan el.
Comment on this business

to add Trellebystrands camping map to your website;