facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trendcarpet

Trendcarpet

About

Trendcarpet.se

Address: Bergfotsgatan 3, Göteborg
Phone: 031-3202200
City: Gothenburg



related searches: Trendcarpet reviews, Trendcarpet teppiche, Trendcarpet carpets, Trendcarpet se, Trendcarpet Trustpilot, Kelim Teppich, Wilton teppich lesley blau grau türkis
Similar places near
Wicanders Sverige Wicanders Sverige 5 km "Wicanders arv sträcker sig tillbaka ändra till 1868 och är det ledande märket i...
Reviews
Köpte en hatt från Hatshop som ingår i Camagruppen. Det var fel hatt och jag returenerade den men fick ingen återkoppling. Efter 8 dagar kontaktade jag via mejl och fick tillbaka ett svar på engelska att mejlet var mottaget. Efter 11 dagar ringde jag på det 031-nummer som hemsidan anger men inget svar, inte heller någon telefonsvarare. Har använt deras kontaktformulär som ger mig samma svar som det e-mejl jag skickade. Vilket företag!
Varning för detta företag. Beställ inget härifrån.
VARNING FÖR BLUFF!! Köp inte!! Företaget finns inte! Beställde stor dyr matta som aldrig kom men de dragit pengar. Förgäves försökt komma i kontakt i flera veckor. Inga svar på flertalet mail. Ringt om och om igen, det går fram signaler i 12 minuter sen bryts samtalet! Köp inte ni blir lurade!
Det känns jätte konstigt och otryggt med detta på hittade företag! Jag har beställt en hatt hos de den 04/04/22 och i dag den 18/04/22 och jag har inte fått någon leverans av de och jag har mailat dem för 8 dager sedan och De har inte svarat mig än! Efter 8 dager de har berättat om de har skickat som vanligt post! Jag fick betala 70 kr i frakt avgift och istället att de skickar med rekomenderat frakt så de säger att de har skickat som vanligt post packet och det tar längre tid att komma fram! De hade lovat 2 till 3 arbetets dagar som leverans Tid!!! Keyvan
Köpte en matta som var tunn som papper vid leverans. Väntar fortfarande på kreditering - har nu väntat över 1,5 månad.
Köpte ullmattor.De höll inte utan gick sönder samma säsong. Kontaktade företaget. Gick inte att returnera på reklamation. De är inte värda en stjärna ens. Rekommenderar inte att köpa mattor här.
Denna mattan har legat på vårt golv ca 5 veckor och är nu sönder!Köpte flera mattor av dem, en har hittills gått sönder utan anledning och nu hänvisar de till sin vanliga returrätt! detta är reklamation och inte att vi ångrat oss men det vill de inte bry sig om. Jag blev ombedd att skicka in bilder på skadan och det var bara bluff då de redan då visste att mina 14 dagars returrätt förbrukats. Oseriöst företag och usel kvalité!
Köpte en rund ullmatta, usel kvalitet, alldeles för tunn och kanterna krullade upp pga för tajt vävda. Tröttsamt. Köp inte mattor av det här företaget.
Bra snabb leverans fick Det jag köpte Så super nöjd med mattan
Färgåtergivningen på sisalmattans kant överensstämmer inte med verkligheten. Förövrigt fina mattor av hög kvalitet. Snabb och trevlig hjälp via mail för retunering av mattorna.
Comment on this business

to add Trendcarpet map to your website;