facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trendsisters

About

Välkommen till vår lilla webshop. Här hittar du inredning valda med kärlek. Som vi båda vill ha i våra hem.

Story

Hos Trendisters.se hittar man inredningsdetaljer för den kräsna. Våra varumärken är:

BY AMT
New York-baserade design företaget byAMT grundades av Alissia Melka-Teichroew. I hennes sortiment finns handgjorda smycken, inredningsdetaljer och möbler. Allt håller en hög kvalitet och är miljömärkt. Trendsisters har fått äran att ta in varumärket i vårat sortiment och är de enda som säljer varumärket online i Sverige. Det är vi riktigt glada för.

I vår shop hittar du korgar i läder och handgjorda smycken.

TRENDSISTERS
Först ut i våran egna kollektion är två posters som vi har tagit fram i samarbete med duktiga illustratören Madelen Lindgren. Våra posters säljs i begränsat upplaga och med en humoristisk twist, hoppas ni gillart!

Håll utkik efter fler produkter som kommer inom en snar framtid ;)

HOUSE OF RYM
House of Rym är byggt på en kärleksaffär mellan Sverige och Tunisien. Svenska formgivarna Anna Backlund, Elisabeth Dunker och Cecilia Pettersson är de som formmässigt är det svenska i House of Rym, medan materialval och producentansvar hamnar på den tunisiska sidan av samarbetet.

Vi har valt att ta in House of Rym i vårt sortiment för att de vågar att sticka ut i sin design och har ett miljötänk som vi gillar. Deras sortiment är färgglatt, lekfullt, spännande, mysigt och stiligt på samma gång. Vi gillar deras sätt att mixa och blanda fat med koppar. Det blir lite hipp som happ och dukningen blir garanterat inte tråkig.

THE NATIONAL DESIGN COLLECTIVE
Vi är stolta över att ha Kanadensiska The National Design Collective (theNDC) i vår shop. Företaget består av en den spännande och intressanta duon Scott Bodaly och Heather Lam. De startade företaget 2009 och är resultatet av energi och kreativitet. Tillsammans har de över 10 års erfarenhet inom industriell design.

Trendsisters kom med idén till att ta fram ett underlägg för glas över våra favorithuvudstäder samt underlägget "Stockholm" för grytor. Dessa hittar du bara i vår shop. Så vill du ha något unikt och speciellt som många inte har. Så har du hittat rätt ;)


Address: Grinneröds Prästgård 175, 45991 Ljungskile
City: Ljungskile
Zip Code: 45991



related searches: Trendspanarna
Similar places near
Sagita Sweden Heminredning Sagita Sweden Heminredning 4 km Heminredning, krukor, kläder och möbler från Indonesien!
Reviews
Tusen tack Linda än en gång för jättefin service hoppas kunna besöka er butik. Hittade denna nätbutik av slumpen men så mycket fint och finns även en "riktig" butik för den som har möjlighet till besök. Bra webbsida och ett väldigt brett och stort utbud av inredning möbler m.m. Allt du kan önska. Tack Linda för hjälpoch ett så trevligt bemötande och snabb service. Rekommenderas varmt.
Så mycket fint och trendigt, vackert, roligt. Fantastiskt
Så mysig butik och trevlig personal.
Trevlig liten butik och en mysig plats för fika. Skulle ha fått 5 om badrummet var bättre.
Comment on this business

to add Trendsisters map to your website;