facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB

Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB

About

Vi på Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare har i huvudverksamhet att förmedla fordonsaffärer, men våra egna fordon är alltid utöver det vanliga.

Story

-Välkommen.

Vi på Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB har med bas och många års erfarenhet av just bilbranschen, speciellt inom lyx/-sportbilar där kunskap & service har en stor betydelse. Genom det så kan vi erbjuda samma service för alla olika modeller av fordon & prisklasser. Hos oss erbjuder vi dig ett mycket enklare, smidigare och säkrare affär genom att göra förjobbet åt dig. Vi kontrollerar hela fordonens historik, ägandeförhållande, eventuella restskulder, leasing och dolda fel genom våran verkstad eller en oberoende verkstad.

Kontakta någon av våra mäklare för mer information, gratis värdering, tips & råd samt övriga frågor inför din bilaffär. Enkelt, du gör ingenting utöver att lämna uppdraget till oss.

För mer information om oss besök våran hemsida:
www.trestadsbilförmedling.se

Address: Koppersbergsvägen 2, 45150 Uddevalla
Phone: 0704471441
City: Uddevalla
Zip Code: 45150



related searches:
Reviews
KÖP INTE BIL HÄR! Jag blev grundlurad när jag köpte min bil där av de två försäljarna Marcus och Josef. Bilen jag köpte hade kantstötta fälgar och de sa att det låg ett försäkringsärende på detta och att jag skulle få 4st nya fälgar hemskickat. Två månader senare har jag fortfarande inte fått några fälgar och jag har fått veta av den tidigare ägaren att det aldrig gjordes ett försäkringsärende på detta. De har alltså ljugit mig rakt i ansiktet. Jag har också efteråt hittat en massa dolda fel som de inte upplyste mig om. Enligt lagens sexmånadersregel har man rätt till ersättning för detta. Jag har försökt kontakta dom varje dag i en månad nu men de har totalt vägrat att svara. Polisanmälan är gjord och jag hoppas få hjälp av Allmänna reklamationsnämnden för att häva mitt köp.
Skall nu dela en lite annan bild av detta bolag. Gick in i försäljningsavtal med Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB 11/2 2020. Bilen såldes den 9/3 2020 enl bekräftelse Transportstyrelsen, och här är allt bara frid och fröjd. Att det tog denna tid sälja min bil är absolut inget konstigt då det är en lite udda modell Alfa QV. Jag hade kredit på bilen, som löstes efter ett par dagar. När sedan jag skulle få min del, dvs överskjutande belopp, så har detta inte skett. Nu har det gått nära 2 veckor efter avtalets utgång, inga pengar och inte ett ljud från denna firma. Är rätt insatt i ekonomi så vill höja ett varningens finger. Om ett företag som omsätter ex antal 10-tal miljoner ett av deras starkaste försäljningsargument och ändå inte klarar betala ut pengar till kund i tid, så dra öronen åt er. Idag finns det så många aktörer inom denna bransch, med lång vana, bra resultat, bra recensioner och förtroendeingivande och kunnig personal.Kolla runt! En intressent som vill ha en speciell bil åker utan tvekan rätt långt för köp. Att nyttja annan aktör, och slippa den oro och tid jag lägger ner på detta, vinner ni massor på. Detta är min sanning, och upp till var och en att skapa sig sin uppfattning. Att tillägga är att de har agerat bra fram till detta moment, men är ett rätt viktigt moment att fullfölja då det handlar om kundens egna pengar.
Har inte fått betalt för min bil dom sålde åt mig på förmedlingsuppdrag! Recension uppdateras när dom betalt. Den såldes 20 augusti och dom lovade att jag har mina pengar senast 10 dagar efter försäljnings datum alltså 30 augusti men fortfarande inte sett röken av några pengar. Senare efter att jag tog i kontakt med köpare utav bilen har det uppkommit att dom försökte lura mig på 10.000kr Försäljaren på Trestads bilförmedling ringde mig och sa att kunden ville betala 105.000kr för bilen och kunden ville ha extra garanti från leviora och att dom kommit överens med kunden om att trestads bilförmedling och kunden skulle dela på kostnaden för extra garantin och då accepterar jag att få 90.000kr för bilen. Men så var inte fallet, kunden köpte bilen för 115.000kr och bekostade extra garantin helt och hållet själv så i mitt fall skall dom alltså betala mig 101.500kr efter deras provision på 13.500kr Visst det varit en snygg finnt att dom skulle tjänat 25.000kr i provision men då skulle dom betalat mig i tid så hade jag ju inte ringt runt och kollat vad som försegår och varför jag inte fått betalt för min bil som dom sålt!
Falsk marknadsföring!! Inga detaljerade annonser och låt er inte luras av texten. De flesta bilar finns inte ”hos oss i Uddevalla” som de skriver. De vet ej heller speciellt mycket om fordonen som säljs åt privatpersoner. Ett tips är också att kontrollera den nyligen tillträdda ”styrelsen” för bolaget... Om ni ändå väljer att köpa något via detta bolag så önskar jag er all lycka till, ni kommer behöva det!!
Super trevlig ägare, har samtalat med honom sen starten av sin verksamhet. Vet inte så mycket om personalen, men tror han hittat rätt folk till sin verksamhet. Går att samtala med, bara man vågar. Jag är nöjd med allt och kommer gärna åter.
Oseriös firma. Bilen skulle levereras med sommar och vinterdäck och att bilen är servad efter plan. När bilen väl köptes saknades vinterdäcken. Backameran trasig och långt ifrån servad som den ska. Efter att pengarna syns på deras konto svarar dom inte på samtal, sms, mail osv..
Köpte en bil på Trestads Bilförmedling förra året, körde den ett år och sen sålde den på samma ställe och gick plus vid försäljningen. Smidigt, enkelt och jag är mycket nöjd! :
Sålde bilen genom dom i början på augusti. Men fortfarande inte fått betalt. Ärendet ligger hos kronofogden sedan en månad tillbaka då det är helt omöjligt att få kontakt med dom.
Oseriös bilfirma som som vägrar göra rätt för sig trots beslut från ARN Allmänna reklamationsnämnden Dom svarade inte ens ARN trots flera påminnelser!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB.

Uddevalla automotive wholesaler

opening hours, reviews, map, satellite view. Uddevalla location, how can i go. Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB. On this website you can share your comments and experiences about Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB with other people.

to add Trestads Bilförmedling & Fordonsmäklare AB map to your website;



Similar places near
Brandt Bil Brandt Bil 3 km Smidigt som bara den när jag gled av vägen. Bärgaren hämtade mig och bilen och lämnad...
Brandt Bil Brandt Bil 3 km Super trevlig och kundvänlig personal i kundmottagning, verkstad och det samma gjälle...
Hedin Bil Hedin Bil 3 km Hedin Bil i Uddevalla erbjuder försäljning av nya och begagnade person- & transportbi...
Idealbilar Idealbilar 5 km Däcken jag behövde levererades snabbt och till överkomligt pris.