facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Triator

About

Triator har sedan starten för mer än 20 år sedan samlat ett team av kunniga medarbetare. Samarbete med branschledande tillverkare.

Story

Larm/Tele/Data
Investera i trygghet

Behovet av lösningar för säkerhet och trygghet ökar i snabb takt.Triator Larm/Tele/Data AB projekterar och installerar system som anpassas efter kundernas behov och byggnadstekniska förhållanden. Självklart prioriteras driftsäkerhet och användarvänlighet.

Brandlarm
Inbrottslarm
Utrymningslarm
Passagesystem
CCTV kameraövervakning
Fiber/datanät

Storkök
Installationer för professionellt bruk

Triator Storkök AB projekterar, installerar och utför service på utrustning till storkök och restauranger samt till tvättstugor i kommersiella fastigheter. Den marknadsledande utrustningen är energisnål, ergonomisk och skonsam för miljön. Reparationer och service utförs på alla märken. Triator Storkök delar gärna med sig av medarbetarnas omfattande erfarenheter. Tveka inte att höra av dig inför upphandlingar och ombyggnader.

Elinstallationer
Kraftfulla inom el

Det är viktigt att välja rätt samarbetspartner för att få korrekt utförda arbeten. Triator Elinstallationer AB gör avancerade installationer och ger kostnadseffektiv service. Medarbetarna anlitas som ”huselektriker” hos större företag. Regelbundet utförs arbeten i historiska byggnader och i andra känsliga miljöer. Triator Elinstallationer AB är i främsta ledet inom miljömässig teknik som till exempel solenergi och laddstolpar för bilar.



"Triator har sedan starten 1999 samlat ett team av kunniga och engagerade medarbetare. Samarbete med branschledande tillverkare och ständig kompetensutveckling gör Triator till ett självklart val för kvalificerade installationer och service inom Larm/Tele/Data, Storkök och El."
Address: Dagövägen 9, 39356 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0480492890
City: Kalmar
Zip Code: 39356


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Triator Växjö, Triator Jönköping, Triator jobb, Assos Triator SS Speedsuit review, Triator Kalmar
Similar places near
AVC-Service AB AVC-Service AB 463 meter Bästa service till rimligt pris!
QTF Sweden AB QTF Sweden AB 750 meter Inte bra beteende här uppe i norr....
JE Transportband & Service AB JE Transportband & Service AB 750 meter JE Transportband & Service AB tillverkar alla slags transportband drivremmar kuggremm...
Mr. Q Maskiner AB Mr. Q Maskiner AB 2 km Deras hyra är per DAG inte per dygn som de flesta andra uthyrare har, vilket de inte ...
AO Media AO Media 3 km Vi är AO Media i Kalmar. Vi designar och utvecklar hemsidor. Vi erbjuder mycket god s...
Norden Machinery AB Norden Machinery AB 3 km Anrik välskött företag
LR-INSTALLATION LR-INSTALLATION 4 km Verkar inte veta vem som är arbetsledare.
Sokrates Antenn & TV Service Sokrates Antenn & TV Service 6 km Ett nystartat företag med rötterna från Söderqvist Radio och TV Service i Ljungbyholm...
Comment on this business

to add Triator map to your website;