facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trivselledare TL

Trivselledare TL

About

Aktivitetsprogrammet som bidrar till en tryggare och mer aktiv rastmiljö på skolan!

Story

Med Trivselprogrammet ger vänliga och respektfulla trivselledare (från årskurs 3-9) de andra eleverna på skolan en möjlighet till ökad aktivitet och trygghet på rasterna. Vi är stolta att få vara med och samarbeta med över 1300 skolor i Norden för att öka aktivitetsnivån och skapa en god skolmiljö för barn och ungdomar! I Sverige är sedan starten i oktober 2012 närmare 300 skolor med i programmet och nya tillkommer kontinuerligt!

Trivselprogrammets mål är att:
● främja för ökad och mer varierande lek på rasterna
● hjälpa eleverna att bygga goda vänskapsrelationer
● minska konflikterna mellan elever
● främja värderingar och förhållningssätt som inkludering, vänlighet och respekt

Kombinerat med goda handlingsplaner eller program mot mobbning är målet att trivselprogrammet också skall kunna bidra till att minska mobbning och höja trivseln. Skolorna uppmanas sålunda till att ha egna upplägg för att upptäcka och förhindra mobbning.

Trivselledare utbildas kontinuerligt i lek och aktivitet och utbildningsdagarna är populära! Fyra gånger per år (2 utbildningsdagar för eleverna, 2 nätverksträffar för vuxna) får skolan uppdatera sin lekbank med aktiviteter som passar på rasterna, idrottslektionerna och på fritidshemmet.
Vårt senaste tillskott är Aktiv TL-undervisning med aktiviteter som är kopplade till läroplanen. Aktiv TLU kan pedagogerna använda för att få in mer aktivitet och variation i sin undervisning:)

Address: Industrivägen 6, 455 35 Munkedal
City: Munkedal
Zip Code: 455 35


Similar places near
Äventyrsjägarna AB, Tobias Jacobsson Jägarexamen utb. Äventyrsjägarna AB, Tobias Jacobsson Jägarex... 2 km Vi bedriver kurser så som jägarexamen , vildsvinskurser handladdning mm . Vi bedriver...
Hundglädje Hundglädje 2 km Problemhundsutredning, privatträning, hundkurser och föreläsningar
Golf för vuxna Golf för vuxna 8 km Golfvärldens enklaste sving! - Det blir inte enklare än så här! www.golfforvuxna.se ...
Comment on this business

to add Trivselledare TL map to your website;