facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trolldruvans Blommor & Interiör

Trolldruvans Blommor & Interiör

About

Trolldruvans Blomsterhandel

Story

Blomsterbutik med lantlig charm i Glemmingebro. Vi erbjuder det lilla extra i blomsterbinderi och har även ett brett sortiment med inne-och uteväxter, krukor och presentartiklar.
Här hittar du även det lilla extra till ditt hem.

Address: Österleden 1308, 27021 Glemmingebro
Phone: 0411524221
City: Glemmingebro
Zip Code: 27021



related searches:
Similar places near
De Kreativa Pigorna på Österlen De Kreativa Pigorna på Österlen 0 meter Agnehill i Köpingsberg och Trolldruvan i Glemmingebro har skapat denna sida för livsn...
Reviews
Superfint! Stor variation och härligt utbud på alla sorters blommor, men även gåvor som tvålar, ljus, smycken och annat kul.
Mycket vänlig och till hjälp. Ovanligt och rik sortiment av blommor, plantor och dekoration
Superfint och mysigt. Verkligen värt ett besök!
Har alltid tyckt om att handla där, då personalen är så trevliga. Jag beställde en bukett till en begravning, som inte fick vara så dyr, och ni kan inte ana så fin den var. De gör andra olika dekerationer som är jättefina, så ni kommer inte att ångra ert besök.
Mycket trevlig och kunnig personal, trevlig affär med massa saker och blommor!!
Underbar plats/butik för alla blomsterälskare. Är alltid lika nöjd när jag varit där. Så mycket njutbart att vila ögonen på, inte bara blommor utan mycket annat vackert och gott.
Här hittar man alltid en blomma till frun eller till trädgården. Kunnig och trevlig personal.
Trolldruvan i Glemminge har mkt att se på har nu även fått in lite damkläder som e snygga .Tjejerna e mkt duktiga på att binda blomsterbuketter mm som verkligen är en fröjd för allas ögon,ja här e de verkligen värt ett besök att göra.
Jättefin service med trevlig personal
Härlig o trevlig personal. Fin, fin o mysig blomster o prylbutik. Kul med det nytillkomna sortimentet. Rekommenderar er att besöka butiken.
Comment on this business

to add Trolldruvans Blommor & Interiör map to your website;