facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trollnäs Hotell & Vandrarhem

Trollnäs Hotell & Vandrarhem

About

Trollnäs Hotell & Vandrarhem ligger naturskönt med utsikt över Svärdsjön i Dalarna – nära till bad, fiske och vandringsmöjligheter.

Story

Hotellet ligger naturskönt med utsikt över Svärdsjön i Dalarna. I nära anslutning till hotellet finns möjlighet till fiske och vandringsleder och Höganäsbadet med sin fina sandbotten.

Hotellet har 7 st dubbelrum med toalett och dusch. Vandrarhemmet som ligger i separat byggnad har 20 sängplatser, kök för självhushåll, handikappanpassade toaletter dusch och bastu. Vid uppfarten till hotellet finns 2 charmiga grindstugor med 4 sängplatser i varje, toalett och dusch och pentry i den ena stugan.

I huvudbyggnaden finns hotellets matsal med upp till 70 sittplatser, lounge och altan för hotellets gäster.

För bokning av hotellrum eller vandrarhemsplats:
Telefon: 0246-514 34
E-post: [email protected]

Address: Trollnäs 101, 790 23 Svärdsjö
Phone: 0246-51434
City: Svärdsjö
Zip Code: 790 23


Similar places near
Toftbyn I Stugan Toftbyn I Stugan 9 km Bra rymlig lokal som rymmer många. En stor sal med en scen, en bar och massa stolar o...
Reviews
Riktigt fin service och härligt personligt bemötande. Mycket god frukost med hembakat bröd och mycket att välja på. Härlig miljö och utsikt. Fin strand ut i vattnet för promenad, solnedgång och bad. Även egen brygga. Rummet var stort, fräscht och modernt. Rekommenderas starkt. Gunilla och Stefan, juli 2023 Rum: Vi hade stort, modernt och fräscht rum med balkong. Dusch och toa något enklare. Promenadmöjligheter: Fin strand ut i vattnet för promenad, solnedgång och bad. Viktiga detaljer: Riktigt fin service och gott personligt bemötande. Mycket god frukost med hembakat bröd och mycket att välja på.
Först och främst - personalen är helt fantastisk. Här blir man sedd och omhändertagen till den nivå man vill. Och - Gården är charmig, rummen är fina och miljön runt omkring ger mycket för både kultur och natur. Rummen är fina och sängarna bra. God och varierad frukost också. Helt självklart ska man bo här.
Här känner man sig som hemma! Otroligt mysiga rum med allt man kan tänkas behöva. Super fin utsikt och en bra frukost. Trevlig personal som hjälper dig hitta roliga saker att göra i närheten. Hit kommer jag gärna fler gånger. Aktiviteter i närheten: Gillar man fart och action rekommenderar jag ett besök i Svärdsjös nya skatepark Gropen. En plats som passar hela familjen.
Vi hade en dagskonferens och har bara lovord att ge. Mycket bra bemötande och engagemang från personalen. Gillar det lokala fokuset på hemlagad mat och bröd. Så fint läge med en underbar utsikt över sjön, byggnaden charmerar alla sina besökare och har mycket historia i väggarna. Vi kommer tillbaka
Fantastiskt härligt ställe, god mat, topp service, gemytligt och familjärtRum: 5/5
Fantastiskt fin miljö och mycket trevlig och tillmötesgående personal!Tjänst: 5/5
Fantastiskt läge, fina rum, sängen var inte bra tjock bäddmadrass behövs, bäddsoffan var ovanligt bra, frukost bra men en av dagarna gammalt bröd. Tillägg: Mkt lång tid för feedback inlägg ;- Ang. brödet var jag snäll att inte nämna färgen på det vita brödet. Detta kan naturligtvis bara varit tillfälligt vid vårt besök.
Härlig miljö, gott fika och trevlig personal. Underbart ställe att utgå från när man utforskar denna del av Dalarna. Historiska gruvområden i närheten. Sundborn med Carl Larsson, mm.Rum: 5/5
Jag var där o åt med några vänner. Maten var vällagad o god. Servicen var på topp och ställetmysigt o vackert.
Ett helt underbart ställe i den vackra Svärdsjöbygden. God mat, rent och snyggt, trevlig personal och magisk utsikt. Perfekt för rekreation, mindre konferenser eller när som helst.Rum: 4/5
Comment on this business

to add Trollnäs Hotell & Vandrarhem map to your website;