facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tropicarium

"Kolmårdens Tropicarium är ett av Sveriges största tropikhus och akvarium med över 3000 m2 utställningsyta, öppet alla dagar - året runt!"
Address: Kolmårdens Djurpark , Kolmården 618 92, E, SE
Phone: +46 11 39 52 50
City: Kolmården
Zip Code: 618 92



related searches: Tropicarium meaning, Tropicarium Budapest, Tropicarium bolt, Tropicarium Budapest tickets, Tropicarium campona, Tropicarium Budapest price, Tropicarium Budapest parking, tropicarium-oceanarium kft.
Reviews
Fint och spännande Tropicarium med mycket häftiga djur och spännande fakta. Mixade känslor om lösa lemurer dock. Jag tyckte personligen att det var häftigt och kul när dom hoppade upp på mig, men kan tänka mig att barn och personer som inte uppskattar den närkontakten kan tycka det är obehagligt. Tyvärr kan man heller inte riktigt undvika dom då man måste passera dom dels för att komma vidare men också för att få se alla spindlar och såna djur om man är intresserad av det.
Spännande guidning, mycket att se o upplevaTidpunkt för besökVardagVäntetidUpp till 10 minBokning rekommenderasNej
Mysigt första besök på Tropicarium för familjen! Här finns tropiska växter, lemurer som klättrar på axlarna om man har tur. Krokodiler och ormar, jättemånga arter av vackra fiskar, hajar m.m finns också. Akvariumen såg rena och fina ut och denna dag då vi var här var det lugnt med folk, vilket förhöjde besöket avsevärt. Finns inget ätbart utan endast dryck och glass, så kan vara bra att ha med sig matsäck om man blir kvar några timmar. Många tycker besöket räcker en timme för att få överstökat, men jag anser att man kan stanna och fika efter ett varv innan man tar rundan igen. Då kan det ha hunnit hända mycket bland reptilerna bla ändring av placering eller kanske en tidigare sovande varelse som nu vaknat? Väl värt ett besök! Enda som kändes tråkigt var haj-akvariumets storlek och hur hajen hade så lite utrymme att röra sig på. Att ständigt cirkulera på det sättet i sådan liten tank känns fel, därav ej full pott.
Nja, de här var inte riktigt prisvärt…650 spenn för 2 vuxna o 2 barn..ganska litet ned framförallt slitet…känns som man inte investerat några slantar sedan 1989. Starkt behov av ett facelift, mkt trasig o sliten interiör. Men fina o häftiga djur, kul upplevelse med lemurerna. Akvariet är rätt litet, men möjligt lite förblindad då man var på Dubai Malls Aquarium för några v sedan.
Kul extra grej när man ändå är på Kolmården. Som har fokus på en annan typ av djur. Minus lite väl dyrt
Det va något mindre än vad man förväntade sig, vi hade avsatt en hel dag för detta besök och det hade verkligen inte behövts, efter 2 timmar så hade vi sett allt utan att ha gått speciellt fort. Hade varit bra med info på hemsidan om hur lång tid ca som behövs. Utöver det trevligt litet ställe
Mycket roligt och många häftiga djur! Absolut värt det!Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Måste säga att Tropicarium var ett fantastiskt komplement till Kolmården för att uppleva både djur i luften, till lands och under ytan. Många ormar och grodor att titta på, dessvärre såg vi inga spindlar. En regnskogsmiljö som gick att gå igenom med fria apor och papegojor. Akvarierna var rena och tydliga och var en härlig upplevelse. Att få klappa rockor var en oväntad bonus och de sökte kontakten med en. Räkna att det tar minst 1-1,5 timme beroende på hur intresserade ni är.
Väldigt intressant och fint med alla teraium och akvarium.Det är varmt där inne.Lemurerna va roligast. Trevlig personal. Små barn går in gratis. Roligt för hela familjen.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Skönt och fint. Olika avdelningar! Hade önskat mig att det var större, men det var ok. Man kan utforska säkert 2 timmar, en fin runda! Men det är så att man ser samma djur flera gånger.
Comment on this business

to add Tropicarium map to your website;