facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trosa Camping

"Trosa Havsbad & Camping börjar där skärgården tar vid. Vi är den vackra Campingpärlan där havet alltid endast finns ett stenkast bort. Här trivs campinggäster med badande dagsgäster och besökare till restaurang och aktivitetscenter."
Address: Rävuddsvägen 42, 619 31 Trosa (commune)
Phone: 0156-12494
City: Trosa
Zip Code: 619 31



related searches: Gröne Backe Camping & Stugor
Similar places near
Trosa Havsbad Trosa Havsbad 83 meter Nja trevlig personal men de visade oss en helt felaktig väg till campingplatsen. Hade...
Reviews
En trevlig camping några km från centrala Trosa. Trevlig personal. Det märks att det har satsats en del på campingen men det når inte hela vägen. Nybyggt servicehus på den övre delen, fräscht och fint men ingen avställningsyta i disken. Flera gånger som det inte fanns varmvatten i varken disk eller dusch. Varierade platser ganska många lite märkliga. Vår var tyvärr full med fimpar. Fin nybyggd lekplars på övre delen. Fint bad och härlig strand men trångt när det blev varmt, äventyrsgolf och restaurang. Bra med dusch och toalett vid stranden. Inget hundbad och ingen hunddusch. Kort spår i skogen men annars saknas det grönytor. Vägen ut till campingen är riktigt smal, krokig och ganska trafikerad.
Hundbad? Skulle dit över dagen och det stod på nätet att det skulle finnas hundbad, men fanns ingen skyltning dit. Inte heller någon hänvisning när hundförbudsskylten dök upp vid strandområdet. Gick genom skogen o fann en undanskymd plats bortom stranden Har man inte hund verkar det dock trevligt.
Nya ägare verkar ha glömt bort tältare. Finns ingenstans man kan förvara kall mat varken kylskåp eller byte av kylklabbar. Det går inte att ladda mobilen någonstans. Det låg toapapper på golvet varje gång jag besökte toan. Mycket tveksam städning. Pinsamt dåligt för att vara 2022. Hoppas på bättring framöver.
Helt ok camping. För få toaletter och duschar när campingen är fullbokad. Struligt med platserna då de är små och många fordon är för stora för platserna de står på. Ägarna borde se över detta så att större fordon inte bokar en för liten plats. Även säsongsgästerna står tokigt då de ofta står över gränsen på tomten. Stort minus är att man måste checka ut redan kl 11!!!
4,9 skulle vi säga, barnfamilj med hund i husvagn. Trevlig personal, fräscha lokaler, allt man kan behöva. Finns förbättringspotential gällande sophantering och avsaknad av micro. I annat fall är det fantastiskt. Följ oss på Instagram #familyofglamp
Riktigt mysigt havsbad! Rätt stor strand. Det finns en del bänkar och bord så man kan sitta och äta egen mat. Ny äventyrsgolfbana. Butik med glass och y mat finns. Hytter för ombyte och toaletter finns, det är bra! Kör ända fram till campingen och parkera där.
Väldigt trevligt med den nya restaurangen. Men otroligt dålig information om platserna på internet. Väldigt äckligt hundbad synd att man inte kan lägga ner mer tid på hund bad så hundägare kan bada med sin hund. Trevlig och hjälpsam personal.
Ny ägare i år. Tyvärr ingen större förändringar lite ny målarfärg. Det finns inga kylskåp att förvara mat det går inte att byta kylklabbar inte ladda mobilen. Synd. Trodde nya ägare skulle satsa på mer service. Det är ju ändå 2022.
Superbra bemötande och lösning när vi inte rymdes med vagnen på bokad plats. Stort kred till platschefen och resterande personal. Mer stora platser o vi kommer gärna tillbaka. Bra bad, minigolf och service för barn. Rekommenderas verkligen.
Får säga att det var en trevlig camping och väldigt bra personal... Så åk och campa där...
Comment on this business

to add Trosa Camping map to your website;