facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trosa Ost & delikatess

"Välkommen att botanisera bland franska, schweiziska,spanska, italienska, danska och några svenska ostar med de bästa smakerna.Här hittar du också olivolja,balsamvinäger, pasta, oliver, marmelader, honung, choklad- tryfflar, chokladkolastänger och lakrits.Riktiga delikatesser som anklever, ankmousse, ankfett och confit de canard finns också på hyllan!Dessutom finns också te från In the Mood for tea, Kahl’s och Sibyllans i lösvikt och kaffe från utvalda rosterier.Välkommen!"
Address: Ö:a långgatan 32, 619 30 Trosa (commune)
Phone: +4615612291
City: Trosa
Zip Code: 619 30


Reviews
Vi åker alltid förbi Lottas Ost & Delikatessbod när vi är i närheten av Trosa. Väldigt trevlig butik, fantastiskt utbud och jättebra service! Ett måste att besöka om man är i Trosa.
Trevlig butik med relativt litet men bra utbud av ostar och tillbehör samt lite charkuterier. Personalen var trevlig och tillmötesgående och vi fick hjälp att hitta ostar som passade bra till vinet vi hade att dricka till och fick provsmaka lite olika ostar innan vi hittade rätt.
Tyvärr väldigt låg kunskap om de ostar som säljs och dess olika texturer och mognad. Rengjorde ej kniv eller skärbräda mellan att skära upp ostarna. Kul intiativ men en bit kvar till en bra ostbutik.
Den där lilla butiken med tillräckligt bra utbud av de riktigt bra varorna kombinerat med en engagerad och duktig ägare som själv nästan alltid står bakom disken.
Så trevligt shopping och alltid goda ostar his Lotta!
Super trevlig personal, mycket gott att handla, värt ett besök.
Riktigt bra utbud av både ost och chark, samt mycket annat smått och gott!
Trevlig, kunnig personal! Många goda ostar, lakrits och andra godsaker
Alltid trevligt att handla där.
Jätte trevlig personal och underbara oster.
Comment on this business

to add Trosa Ost & delikatess map to your website;