facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trosa Turistcenter

Trosa Turistcenter

About

Välkommen in till oss på Trosa turistcenter - under maj-augusti i Rådstugan mitt på Torget och under september-april finns vi på Västra Långgatan 4!

Story

Välkommen in till oss på Trosa turistcenter - under september-april finns vi på Västra Långgatan 4 och under maj-augusti i Rådstugan mitt på Torget!

Products

Broschyrer och information.



"Välkommen in till oss på Trosa turistcenter - under maj-augusti i Rådstugan mitt på Torget och under september-april finns vi på Västra Långgatan 4!"
Address: Västra Långgatan 4, 619 80 Trosa (commune)
Phone: 46015652222
moc.asort@ofni
City: Trosa
Zip Code: 619 80


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Trosa, Sweden, Things to do in Trosa, Trosa stad, Trosa bus, Trosa Stockholm, Trosa boat, Trosa Gelato, Trosa Taxi
Reviews
Trosa turistcenter är strategiskt placerat i centrum. Byggnaden i sig gör att man stannar till för att njuta av den. Får en känsla av idyll när man ser den. Det är trevligt att det finns ett ställe att besöka där man kan få information om bygden och även få kartor. Det var inte så mycket folk när när vi besökte platsen.
Trosa, vad ska man säga. En helt underbar liten stad på sommaren. Bada,åka båt,spela tennis, äta Bomans Glass. Och något man inte får missa är Trosa marknad, mycket tält och erbjudanden. Vill man ha det extra skönt o lungt så är Trosa ett perfekt ställe att besöka på vintern och Bomans Hotell.
Beautiful. Ren, välskött, söt arkitektur och filmvandringar. Rekommenderas 100%
Trosa återkommer man till. Så mysig litet samhälle vid havet o alla båtar.
Trevlig å hjälpsam personal bra bemötande
Trevligt bemötande. Kunnig personal. Mysigt
Trosa är en trevlig liten stad.
Så fint där
Comment on this business

to add Trosa Turistcenter map to your website;