facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Truckexperten AB

Truckexperten AB

About

Vi erbjuder truckutbildningar i Jönköping, Norrköping, Nässjö, Falköping, Vaggeryd, Habo och Mullsjö.



"Välkommen till oss på Truckexperten! Vi erbjuder truckutbildning i Jönköping, Nässjö och Skövde. Ta truckkort hos oss med körgaranti till marknadens bästa priser!Vi utbildar privatpersoner och företag. Hos oss utbildar du dig från 16 år.Just nu kan du ta truckkort A+B & D1 för endast 1499 kr. Snabbt och smidigt! Hos oss kan du alltid delbetala din truckutbildning med Klarna.Alla våra instruktörer är certifierade och du får alltid ett registrerat och certifierat truckkort! Gå din truckutbildning i på Jönköpings populäraste truckutbildning och ta ett steg närmare ditt jobb som truckförare! Hos oss tar du truckkort med körgaranti vilket innebär att du alltid är välkommen tillbaka för att uppdatera dina kunskaper helt kostnadsfritt!"
Address:
Phone: +46761384675
City: Habo



related searches: Truckkort Skövde, Truckutbildarna, Truckkort pris, Truckverket, Samtruck, Mgbtruck, Transportfackens yrkes och arbetsmiljönämnd, Truckförare lön
Similar places near
Synergo Optik AB Synergo Optik AB 1 km Hej Jag var förbi och fick mina glasögon justerade. Fick ett underbart bemötande och ...
Reviews
Väldigt lärorik och kul dag, det praktiska var så klart roligast. Instruktörerna var väldigt trevliga och förklarade allting väldigt bra. Lokalen var rymlig så ingen trängsel samt att du fick öva dig fram tills du hade ett begrepp om hur truckarna fungerade. Väldigt lärorik och bra dag
Jätte trevliga instruktörer. Väldigt tydligt förklarat och dem gör det enkelt att hänga med! Bra med påminnelser och uppmaningar när man glömmer vissa moment och/eller gör något fel. Väldigt trygg och rolig utbildningsmiljö och bra med instruktioner och hjälp så det räcker runt till alla! Dem såg även till att stanna övertid så att alla hann köra alla maskiner, väldigt uppskattat! Instruktören Gareem var till och med snäll nog att plocka upp folk från samt köra tillbaka till tågstationen pga förflyttning av lokal! Ta truckutbildning hos truckexperten, du kommer inte ångra dig!
Trevligt och duktig lärare. Fick ett väldigt seriöst bemötande och han var väldigt hjälpsamma
Bästa truckutbildning som finns bra personla och god fika. Skulle rekomendera den jätte mycket. Jag och mina vänner va där och alla blev nöjda av allt.
Lärarna är väldigt snälla och trevliga samt hjälper de dig hela vägen med din truckutbildning, de förklarar bra och du kommer lära dig mycket efter att tagit denna kursen, rekommenderar starkt man kommer inte ångra sig!
Extremt vänliga och jättebra på att lära ut, klarade mig galant och det var dessutom kul! Rekommenderar verkligen om du ska skaffa truckkort!
Hade precis en dag med utbildning! Perfekt levererad kurs med tydliga instruktioner. Fantastiska lärare som var engagerade och noga med säkerheten. Hela kursen gick jättebra pågrund av den tydliga ledningen! Rekommenderar starkt om du funderar på truckkort!
Bästa utbildningen, härliga instruktörer. Rekommenderar detta stället väldigt strakt.
Jätte bra upplevelse och bra guide som visade oss detaljerad och va lugn samt jätte snäll med oss, rekommenderar truckexperten som fan.
Jättebra hjälp och fick lära mig massa! Lärarna är snälla och förklarar ordentligt.
Comment on this business

to add Truckexperten AB map to your website;