facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tryckeri Storprint

Tryckeri Storprint

About

Storprint är ett tryckeri som trycker små och medelstora upplagor med snabb leverans i högsta kvalitet till kunder runt om i hela Sverige.

Story

Om Tryckeri Storprint
Storprint.se har vuxit snabbt och vill genom vår hemsida skapa en möjlighet för alla att snabbt och enkelt kunna handla billiga trycksaker med hög kvalitet och snabb leverans.

Verksamheten startades i januari 2006 av PR Företaget JMA och har allt sedan dess satsat på tryckeriverksamhet. För att bättre kunna fokusera på respektive affärsområde har vi valt att 2013 dela upp verksamheterna så att Storprint Grafiska AB driver tryckeri och PR Företaget JMA driver verksamhet inom reklam och pr där uthyrning av de egna reklamplatserna är huvudverksamhet.

Rätt pris!
På Tryckeri Storprint är vi stolta över vårt jobb och våra priser, därför visar vi gärna våra priser i vår e-handel. Självklart är det fortfarande en hel del kunder som kontaktar oss via telefon eller e-post för att fråga om pris på andra produkter eller upplagor, men allt fler vill kunna få fram ett pris snabbt på egen hand. Nu kan våra kunder beställa visitkort dygnet runt till rätt pris. E-handel passar dagens samhälle perfekt, Storprint har fraktlösningarna som gör att det kostar lika lite att skicka ett paket inom Sverige från Malmö till Umeå som bara inom Malmö. Detta är en starkt bidragande orsak till att vi har kunder runt om i hela Sverige. Storprint.se har låga fraktkostnader på allt i webbshopen!

Företagsuppgifter Storprint.se
Storprint Grafiska AB, orgnr 556912-1212 driver e-handel och övrig grafisk verksamhet. Tryckeri Storprint är ett väl fungerande tryckeri med stort utbud av tjänster och produkter. Storprint ligger i Löddeköpinge mellan Malmö och Helsingborg med närhet till resten av Sverige via vår hemsida, telefon och e-post.

VD, Johan Andersson
tel: 046-71 22 32
direkt tel: 0704-22 55 30
e-post: [email protected]

Address: Backavägen 3, 246 31 Löddeköpinge
Phone: 046 - 71 22 32
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 31


Reviews
Excellent service and good prices coupled with very good printing quality. They helped me out in a time of need. Will visit again!
Se till att ha tillräckligt stora jobb, annars struntar Storprint i dina ordrar. Och svar på dina mail kan du glömma, så du väntar och väntar och får till sist acceptera att de inte levererar. Om du har ett större jobb, då är kvalitet och pris bra men se till att samla dina ordrar
Extremt bra service och kunskap. Rekommenderar verkligen att ni anlitar Tryckeri Storprint, jag själv blev positivt överraskad på pris, snabb leverans och den kunskap de har.
Mycket bra service, även för små kunder som mig.
Mycket professionella, tillmötesgående och bra att anlita. Rekommenderas varmt. Eric
Snabba leveranser
Comment on this business

to add Tryckeri Storprint map to your website;