facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Trygg Interiör

Trygg Interiör

About

Vi har skapat en annorlunda butik där du kan välja ur en riklig meny av köks- och badrumsinredningar kompletterat med ett inspirerande sortiment.

Story

Vi har skapat en annorlunda butik där du kan välja ur en riklig meny av köks- och badrumsinredningar kompletterat med ett inspirerande sortiment av prisvärda tillbehör.
Här kan du låta dig inspireras av flera utställningskök, rikligt med sköna inredningsdetaljer och nyttiga köksattiraljer.

Vi har valt att samarbeta med flera marknadsledande tillverkare av kök, bad, kakel och vitvaror. Genom våra leverantörer säkerställs en jämn och hög produktkvalitet, stor miljöhänsyn jämte ett brett sortiment.

Genom vår långa erfarenhet av dessa produkter kan vi vara en inspirerande rådgivare under planeringsstadiet. I våra humana priser ingår naturligtvis att vi kostnadsfritt tar fram tredimensionella inredningsförslag i färg. Vi tar oss dessutom an uppmätning och vi hjälper gärna till att kontakta olika typer av hantverkare åt dig. För elinstallationerna kan du faktiskt anlita oss - vi har både behörigheten och materialen.

Vi hoppas du skall uppskatta vår breda och förhoppningsvis aptitliga meny. Hos oss är det självklart att hela familjen kommer och låter sig inspireras. Vi har inrett ett speciellt barnrum så att både föräldrar och barn skall få en trevlig stund hos oss.

Catarina & Niklas Trygg

Address: Hollendergatan 28, 521 41 Falköping
Phone: 051580821
City: Falköping
Zip Code: 521 41



related searches:
Similar places near
Falköpings Måleri Falköpings Måleri 279 meter Falköpings Måleri är ett dotterbolag till Hagblomgruppen. Vi utför alla förekommande ...
Biltema Biltema 1 km Alltid lika bra, behöver inte leta länge innan man hittar det man ska, tack vare myck...
Falköping's hydroforrenovering Falköping's hydroforrenovering 2 km Falköping's Hydroforrenovering Vi har hållit på sen 1986 med alla slagspumpar Djupsug...
Forendal Bygg AB Forendal Bygg AB 10 km Utför det mesta inom byggnadssnickerier.
Reviews
Bra utställning o service.
Köpte både material och inredning till köks- och badrumsrenovering, väldigt nöjda med utbud och service!
Brett sortiment , bra priset och fantastisk personal!!!
Bra service! Lyhörd för önskemål.
Comment on this business

to add Trygg Interiör map to your website;