facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tshirt.se

Tshirt.se

About

Textiltryckeri i Gällstad med över 50års erfarenhet inom t-shirts och textiltryck. För Screentryck av bästa kvalité - kontakta oss.

Story

Designa ditt eget motiv och skapa ett helt unikt plagg. Tryck upp ditt budskap och se till att alla kan se det. Tshirt.se har i över 50 år haft en stor passion för textiltryck på t-shirts och tillsammans med dig kan vi skapa unika t-shirts helt utifrån dina förutsättningar. Vi importerar och lagerhåller egna t-shirtsmodeller av hög kvalitet samt kompletterar med produkter från de flesta grossister i Sverige. Genom vårt eget tryckeri, beläget i "Sveriges trikåcentrum" Gällstad, fixar vi snabb leverans samtidigt som vi inte gör avkall på kvaliteten på t-shirts eller screentrycket.



"Familjeägt screentryckeri där vi sköter hela produktionen själva. Sedan 1961 har vi levererat kundunika tryckta kläder åt föreningar, klädmärken och företag.Vi trycker screentryck, digitaltryck och transfer på kläder, mössor, kepsar, väskor m.m... Vi importerar och lagerhåller egna t-shirtsmodeller av hög kvalitet samt kompletterar med produkter från de flesta grossister i Sverige. Utöver detta erbjuder vi dig även helhetslösningar som Print On Demand POD nacktryck, polybag pack i påse, specialpack, hangtags, etiketter och brodyr. Vi kan integrera mot Shopify, Woocommerce och flera andra plattformar."
Address: Ulricehamnsvägen 1, 52360 Gällstad
Phone: 0321-27920
City: Gällstad
Zip Code: 52360



related searches:
Reviews
De här kan vad de gör! Man får hjälp på ett synnerligen personligt men ändå professionellt sätt. Överenskommelser hålls.
Bästa företaget jag jobbat med. Lättsamma, kreativa, lösningsorienterade, personliga. I tillägg väldigt fina jobb.
Suverän service, gedigen kunskap och jäkligt trevliga.
Comment on this business

to add Tshirt.se map to your website;