facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for tsreklam.se

tsreklam.se

About

www.tsreklam.se är ett av Sveriges ledande profilföretag och din helhetsleverantör av profilkläder, reklamprodukter och presentreklam. Besök oss idag!

Story

Om Oss

Vår vision och affärsidé

T&S är ett familjeföretag med mer än 40 års erfarenhet inom tryck och profilbranschen. Tryckeri och kontor är beläget i Örebro men vår kundkrets är spridd över hela landet. Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av profilprodukter till så låga priser som möjligt utan att tumma på kvalitén. Vi jobbar hårt för att du ska hitta den produkt som passar just ditt företag och ändamål bäst, vare sig det gäller t-shirts med tryck eller solglasögon med er logga på. Hittar du inte det du söker på vår hemsida? Kontakta oss med en förfrågan istället så letar vi upp din önskeprodukt i våra leverantörskataloger där vi har ytterligare tiotusentals produkter. Se kontaktinfo längre ner på sidan.


Vårt sortiment

I vårt sortiment ligger fokus på funktionella kvalitétsprodukter till ett lågt pris. Vi erbjuder profilprodukter inom ett brett område, från kläder med tryck till presentreklam. Vi har genom åren byggt upp och utvecklat vårt tryckeri till att innefatta allt inom textiltryck och det mesta inom presentreklam. Vår direktkontakt med flera stora producenter i Europa och Asien gör att vi kan hålla några av marknadens bästa priser på våra produkter.

Vi handplockar vårt sortiment för att kunna erbjuda en hög kvalité till förmånliga priser. Vi satsar även på personlig service, ni får alltid handledning av en personlig säljare som leder er genom hela processen.

Address: Aspholmsvägen 14, 702 27 Örebro
Phone: 019-123490
City: Örebro
Zip Code: 702 27


Opening Hours

Monday: 08:00 - 11:30

Similar places near
Digitalpartner.se Digitalpartner.se 1 km På ett tydligt, snyggt o användarvänligt sätt skapat ett produktivt och vägvinnande r...
The Tribe Lounge The Tribe Lounge 2 km Personal har stöttat oss i våra projekt och varit extremt lyhörda, framförallt på för...
8190 Design 8190 Design 2 km Vi vill vara en kreativ förlängning av ditt företag. 8190 är en kommunikationsbyrå i ...
Inkreo Inkreo 2 km Vi erbjuder advancerad datadriven marknadsföring. Bland annat erbjuder vi Google ann...
Finemanget Finemanget 3 km Snabb hjälp och snygg design!
KART KART 3 km VISUAL SOLUTIONS FOR INDEPENDENT ARTIST & BANDS.
Reviews
Låg kvalitet och jätte dyrare pres
Bra och billig reklam fira med hög kvalite
Bra service och snabb återkoppling. Allt positivt! Rekommenderas!
Rekommenderas ej! otroligt dålig service, jätteotrevlig personal!
Comment on this business

to add tsreklam.se map to your website;