facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TT-Line Sverige

TT-Line Sverige

About

TT-Line - En bättre väg till Tyskland och Kontinenten.

Story

Kontakta oss
Privatbokning Telefon: 0900-1112031 (1,50 kr/min)
Grupp och konferensbokning Telefon: 0410-562 25



"Med upp till 18 avgångar per dag, förbinder TT-Line de största tyska Östersjöhamnarna Travemünde, Rostock, Świnoujście i Polen och Klaipeda i Litauen med den södra svenska knutpunkten Trelleborg, den viktigaste hamnen i Sverige. Nyhet:Från 2018 seglar vi också till Klaipeda i Litauen!"
Address: Hamngatan 9, 231 22 Trelleborg (commune)
City: Trelleborg
Zip Code: 231 22



related searches:
Similar places near
Reviews
Det fungerar helt ok. Vi åkte med AKKA. Det finns alldeles för få platser där man får äta medhavd mat eller sitta och sova lite. Färjan tar 800 passagerare och det finns 50-70 sittplatser. Stora restaurangen är stängd stora delar av tiden. Cafét/baren har många platser, men där får man inte sova eller äta medhavd mat. Resultatet blir att det sitter och ligger folk på golven lite överallt. En annan detalj är att den information som ges över högtalaren inte är på svenska.
Obs VARNING!!! Vi hade förköpt sk baltisk meny. Grismat är bättre. Menyn bestod bl a av grå kall buljong och desserterna var jelly i diverse färger och en pulverchokladsås med klimpar. Ingenting av det man får har något att göra med bilderna när man köper menyn.T o m kaffet var odrickbart. Det här kallas stöld och människoförakt.
Bedrövlig kundservice. Att boka tre personer, en hytt och 3 motorcyklar är inte genomförbart via websiten. Att ringa kostar 1,50 kr/minut för att boka och chat-boten förstår inte frågan ! Helt otroligt att man göra en sådan service-design faktiskt!
Trevlig personal, rena hytter och bra organisation. Det ända som skulle vara bra att lägga till eller på nåt sätt organisera är möjlighet att parkera på däck där det finns hiss för dem som behöver detta. Vi har en hund 40 kg och fick parkera på däck nr 1, hissen finns bara mellan 8-3. Jag kunde tyvärr inte bära hunden och den var jätterädd för de små blåa stegen.
Efter att ha bokat och betalat en resa fick vi en månad senare besked att TT line bokat om hemresan till ngt som inte alls passade oss! Ringde då kundtjänst för att avboka, fick besked att samtalet kostar 1.50/min + samtalskostnad! Dålig stil för problem som orsakats av bolaget! Väldigt småaktigt!!
Bokningssystemet har förbättrars. Tack för det. Färjorna är rena, personalen trevlig. Litet minus för otroligt torr kanelbulle i "fikaerbjudandet"
Har bokat flera gånger med dem och har tyvärr inget bra att säga. En gång var båten försenad med över 2,5 timmar. De flesta av deras båtar är i otroligt dåligt skick. Brukar boka en hytt också men de var alltid smutsiga hår i sängen, hål i sängkläderna, smutsigt golv så har nu slutat boka hytt för det är absolut inte värt pengarna. Dessutom funkar aldrig deras online check in...
Vidriga hytter dammiga och smutsiga luktar dåligt med. Skamligt att det misskötts till denna grad. Rekommenderar absolut inte det.
Bokade i sista minuten en överfart till kontinenten, det blev nattfärjan Nils Dacke från Trelleborg till Rostock till ett riktigt saftigt pris ca 5500 SEK för 2 vuxna och en personbil. Fanns endast en hytt kvar att välja så det fick bli utsides komforthytt. Är man ute i sista minuten får man ta det som finns till hands... Vad som var "komfort" står skrivet i stjärnorna... Att det fanns en soffa och stort skrivbord? Den jättesmala och stenhårda sängen var allt annat än komfortabel och duschutrymmet såg ut som hej kom och hjälp mig. Liksom större delen av färjan som känns som den varit med från Dackefejden, därav namnet? Butiken är mindre än en kiosk i Norrlands inland och kassan bemannas simultant av personalen i kafeterian. Butiken stänger f.ö. ca 30 minuter efter avgång. Frukost stor frukost enligt bokningen serveras i detta kafé och det är en tämligen påver buffé med äggröra, köttbullar, yoghurt och blaskig juice. Inte prisvärt! Inser att Nils Dacke inte är en nöjeskryssare men för det löjeväckande höga priset hade jag högre förväntningar. Konkurrenten som går från Ystad erbjuder betydligt bättre värde för pengarna så det kommer att bli mitt förstahandsval även i fortsättningen.
Hemsk hemsk upplevelse. Vi hyrde en hytt då båten var över 4h försenad. Vi reste med en hund vars päls ändrade färg pga allt damm på golv och lister. Hon blev även mätt av nötter och chips från golvet som var ”nystädat”. Bruna fläckar på väggar i badrummet. Nerkissade toaletter. Pizza-slice för 70kr är helt orimligt dyrt. Hundtoaletten på 2-3 m2 var smutsig och full med hundbajs. Att kalla sig för en hundvänlig färja är ett skämt. En man i personalstyrkan var underbart trevlig och hjälpsam vilket är det enda positiva jag kan skriva om denna resa.
Comment on this business

to add TT-Line Sverige map to your website;