facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tt-Line Trelleborg-Travemünde

"Med upp till 18 avgångar per dag, förbinder TT-Line de största tyska Östersjöhamnarna Travemünde, Rostock, Świnoujście i Polen och Klaipeda i Litauen med den södra svenska knutpunkten Trelleborg, den viktigaste hamnen i Sverige. Nyhet:Från 2018 seglar vi också till Klaipeda i Litauen!"
Address: Trelleborg (commune)
City: Trelleborg


Similar places near
G.Johnssons Billackering AB G.Johnssons Billackering AB 816 meter Bra lackeringsjobb
AutoService TRB AutoService TRB 1 km Highly recommended! Jätte trevlig personal och billigt att fixa.
AD Bildelar i Trelleborg AD Bildelar i Trelleborg 1 km Trevlig och hjälpsam personal samt bra priser
DITEC Bilvård Trelleborg DITEC Bilvård Trelleborg 1 km Jättebra jobb utfört till ett bra pris. Skönt att göra det en gång per år. Tack
DEKRA Bilbesiktning Trelleborg DEKRA Bilbesiktning Trelleborg 1 km En bland flera funkar bra dock funkar inte kaffemaskinen. Sedan kommer efter man vari...
Treble's MC Treble's MC 3 km Mycket trevlig ägare som gör allt för kunden skall få bästa service.
Mindessons AB Mindessons AB 3 km Super trevliga och proffsiga.
Bilkonsultensyd Bilkonsultensyd 3 km Köpte en bil av dem för ungefär två sedan och jag måste säga att den är riktigt perfe...
Reviews
Har bokat flera gånger med dem och har tyvärr inget bra att säga. En gång var båten försenad med över 2,5 timmar. De flesta av deras båtar är i otroligt dåligt skick. Brukar boka en hytt också men de var alltid smutsiga hår i sängen, hål i sängkläderna, smutsigt golv så har nu slutat boka hytt för det är absolut inte värt pengarna. Dessutom funkar aldrig deras online check in...
Trevlig personal, rena hytter och bra organisation. Det ända som skulle vara bra att lägga till eller på nåt sätt organisera är möjlighet att parkera på däck där det finns hiss för dem som behöver detta. Vi har en hund 40 kg och fick parkera på däck nr 1, hissen finns bara mellan 8-3. Jag kunde tyvärr inte bära hunden och den var jätterädd för de små blåa stegen.
-5 !!! Peter Pan inatt, Trelleborg-Rostock.... Reser regelbundet o har aldrig upplevt nåt liknande. Ombord båten försenad, men ok är hytterna inte städade eller sängarna bäddade... kl 1 inatt bäddade vi själva våra sängar i en skitig hytt som kostat ca 130€ eftersom det inte verkade som om det fanns nån personal som brydde sig. Vi var inte ensamma om att bädda själva, hela 9:e våningen kanske andra också framför oss en 10 timmars bilresa hem, därav nattfärja för att kunna sova. Aldrig mer! Så besviken, förr har det alltid funkat...
Hemsk hemsk upplevelse. Vi hyrde en hytt då båten var över 4h försenad. Vi reste med en hund vars päls ändrade färg pga allt damm på golv och lister. Hon blev även mätt av nötter och chips från golvet som var ”nystädat”. Bruna fläckar på väggar i badrummet. Nerkissade toaletter. Pizza-slice för 70kr är helt orimligt dyrt. Hundtoaletten på 2-3 m2 var smutsig och full med hundbajs. Att kalla sig för en hundvänlig färja är ett skämt. En man i personalstyrkan var underbart trevlig och hjälpsam vilket är det enda positiva jag kan skriva om denna resa.
Bokade i sista minuten en överfart till kontinenten, det blev nattfärjan Nils Dacke från Trelleborg till Rostock till ett riktigt saftigt pris ca 5500 SEK för 2 vuxna och en personbil. Fanns endast en hytt kvar att välja så det fick bli utsides komforthytt. Är man ute i sista minuten får man ta det som finns till hands... Vad som var "komfort" står skrivet i stjärnorna... Att det fanns en soffa och stort skrivbord? Den jättesmala och stenhårda sängen var allt annat än komfortabel och duschutrymmet såg ut som hej kom och hjälp mig. Liksom större delen av färjan som känns som den varit med från Dackefejden, därav namnet? Butiken är mindre än en kiosk i Norrlands inland och kassan bemannas simultant av personalen i kafeterian. Butiken stänger f.ö. ca 30 minuter efter avgång. Frukost stor frukost enligt bokningen serveras i detta kafé och det är en tämligen påver buffé med äggröra, köttbullar, yoghurt och blaskig juice. Inte prisvärt! Inser att Nils Dacke inte är en nöjeskryssare men för det löjeväckande höga priset hade jag högre förväntningar. Konkurrenten som går från Ystad erbjuder betydligt bättre värde för pengarna så det kommer att bli mitt förstahandsval även i fortsättningen.
Efter check-in en lång, lång labyrint innan man efter stor tur lyckades komma fram till färjan. Beträffande TT Lines hemsida är den under all kritik. Fick hålla på en hel helg för att kunna ändra på en bokning.
Åkte med Nils Dacke på kvällen till Rostock. Fungerade hyggligt, men varför ingen information i högtalarna på svenska. Engelska, tyska och polska. Dålig shopping ombord. När de meddelade att det var 10 minuter kvar till ankomst gick vi ner till bilen för att invänta av körning, men fick vänta i 45 minuter på ett varmt och syrefattigt nedre bildäck innan vi fick köra av. Nej, det blir nog annat bolag eller annan linje nästa gång.
Rostock-Trelleborg, oerhört smutsiga hittar. Riktigt vidrigt, lakan var bytta och sängen var bäddad. Ifall man bortser det var hyttarna smutsiga, fräscheten av hytten är på en 4 av skala 1-10. Känns som om man är i början av 2000-talet. Tvekar starkt ifall jag någonsin igen tar färjan över till Tyskland. Hade gärna visat upp videon för alla som jag har filmat! Personalen är trevlig och tvär sköna. Fräsch upp er BÅT!
Jag glömde fylla i rabattkoden när jag bokade den dyra resan för över 5000:- enkel. Jag mailade i samma stund till kundservice och bad om kreditering av mellanskillnaden vilket de vägrade. TT Line är en bluff. Res aldrig med TT Line. Vad är detta för skojeri företag ?
Allt var ok föutom de snäsiga personerna i kassan på båten. Otroligt otrevliga inte bara mot oss. De behöver verkligen gå en charmkurs. Ett stort minus för att det fanns ingenting att dricka mellan 15.00-18.00 då restaurangen var stängd. Det kunde ju åtminstone funnits en automat.
Comment on this business

Directions to Tt-Line Trelleborg-Travemünde with public transportation


Trelleborg Stortorget 120 meters
1
10
2
Trelleborg Ehrenbuschsg. 130 meters
145
146
Trelleborg Badhuset 240 meters
181
Trelleborg Allén 250 meters
1
10
2
Trelleborg Centralstation 290 meters
1
10
145
146
1702
1704
1706
1736
1738
1740
1754
1756
1788
1790
1792
181
183
184
190
2
Pågatågen

to add Tt-Line Trelleborg-Travemünde map to your website;