facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tuana & Friends

Tuana & Friends

About

Tuana & Friends är ett nätverk av fristående kommunikationsproffs som tillsammans arbetar med de stora projekten. Som en kommunikationsbyrå fast smartare.



"Tuana är ett företag som vänder sig till dig som vill komma i kontakt med en kreativ Fotograf, Bröllopsfotograf, Reklambyrå samt Webbdesigner."
Address: Skolgatan 14, 541 31 Skövde
Phone: 0737403670
City: Skövde
Zip Code: 541 31


Similar places near
Skövde Gravyr Skövde Gravyr 3 km Informativ sida för detta mångsidiga företag.
Idé-reklam, 4Sign Idé-reklam, 4Sign 3 km Grymt trevlig personal å mycket hjälpsamma
Reviews
Fantastiskt duktig fotograf med både det tekniska kunnandet och förmåga att lyfta fram det bästa hos sina kunder och få dem att slappna av framför kameran. Jag blev väldigt nöjd med mina bilder!
Otroligt fint bemötande i alla lägen från Tuana och han har levererat både bilder och filmer i toppklass från vårat bröllop, vi är så nöjda
Fint samarbete mellan mig och Tuana - där han fångade mig på ett bra sätt för de foton jag önskade till min hemsida. En rolig förmiddag ihop och bra och snabb service både före och efter fotograferingen kring planering och senare redigering.
Otroligt skicklig och lyckades verkligen fånga och förmedla den känslan som vi önskade skapa med vår reklamfilm för vår verksamhet! Rekommenderas!
Förutom att fånga det faktiska motivet och stämningen på plats så lyckas Tuana ge bilden en tredje dimension av konstnärlighet. Det är just det där tredje lagret som gör Tuana unik för mig. Vi är så oerhört nöjda med bilderna. Vårt enkla bröllop käns genom korten som hämtat ur en saga och redo att hängas upp på närmsta galleri. Kan varmt rekommendera Tuana för all sorts fotouppdrag.
Tuana fotade oss på vår bröllopsdag och bilderna blev helt fantastiska!
Kunglig människa! Förevigade våran bröllopsdag och vi är evigt tacksamma! Rekommenderas varmt!
Väldigt duktig fotograf. Kommer att göra fler kurser här.
Bästa och härligaste fotografen!!
Comment on this business

to add Tuana & Friends map to your website;