facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tugg Burgers

Tugg Burgers
"Hamburgare"
Address: Kolmätaregränden 8 , Helsingborg 252 20, M, SE
Phone: +46 42 12 10 20
City: Helsingborg
Zip Code: 252 20


Opening Hours

Monday: 11:00-15:00
Monday: 16:00-22:00
Tuesday: 11:00-15:00
Tuesday: 16:00-22:00
Wednesday: 11:00-15:00
Wednesday: 16:00-22:00
Thursday: 11:00-15:00


related searches: Bastard Burgers, Tugg burgers göteborg, Tugg Lund, Tugg meny, DINÉ Burger, Bastard Burgers Göteborg, Flippin' Burgers, Stockyard Burger Joint
Similar places near
Freakin' Fries Freakin' Fries 188 meter Beställde Fish & Fries men blev långt ifrån mätt då det var väldigt snålt på tall...
Munthes Krog Munthes Krog 307 meter Mysig pub med ett väldigt stort sortiment av öl.
Pitchers Pitchers 307 meter Idag fick jag uppleva 1 bacon'n cheese och tillbehör. Mina vänner åt Pitcher's classi...
GP #Streetfood# GP #Streetfood# 346 meter
Bronx Burger Bar Bronx Burger Bar 525 meter Översatt av Google Brukade ha bra hamburgare men inte längre... Original Used to hav...
Burgers & Friends Burgers & Friends 562 meter
Reviews
Väldigt bra burgare lagade till perfekt innertemperatur. Saknade dock lite sälta men det ordnade jag kvickt själv. Flickvän och barn var nöjda med. På bilderna en kids burger naturell, smokey och cheese burger.
Helt okej prismässigt, smakade bra. Däremot inte särskilt stora portioner. Servitör visade endast till bord och bad oss skanna QR koden för att beställa, visst modernt eller så, men det känns väldigt skumt att ha en servitör som bara hänvisar en till ens telefon, och behöva betala med Swish/Bankkort på så vis. Dessutom bad hemsidan om dricks när man betalade. Dricks för vad? För vilken service egentligen? Hade fått högre, men QR menyer är sämst. Vill inte sitta och kolla på min mobil för att beställa maten, när jag redan sitter på restaurangen.
Riktigt goda burgare och härlig stämning. Sjukt härlig personal som bemötte oss super och fixade den starkaste sås jag fått i mitt liv, kan starkt rekommendera den. Chiliaioli på sterioider, du kommer behöva mjölk. Två dagar senare och min mage är fortfarande en bergochdalbana. Kommer definitivt gå hit igen!
Man ser ju på bilderna att detta är ju för orimligt gott. Bra burgare och god dryck. Självklart ska ni även ha en stor eloge för att ni tar covid på allvar och tillämpat dem restriktionerna ni behöver göra
Mycket, mycket bra burgare och roliga kombinationer. Jag tog månadens burgare och blev positivt överraskade över höstkantallererna och hur bra det matchades med köttet och vitkålen. Bra utbud av hantvetksöl och övrig dryck men helhetsintrycket dras ned av väntetiden. Under lunchtid på den lördagen vi var däe fick vi vänta i 45 minuter på att få beställa i baren och ytterligare 20 minuter på maten. Detta måste lösas på bättre sätt. Klockrent koncept men för lång väntetid för att vi ska gå tillbaka på lunch en helg.
Otroligt lång tid innan man fick sin hamburgare. Kommer ej att besöka detta ställe något mer gång.Mat: 3/5
Var och provade igår för att se skillnaden mellan Malmö och Helsingborg. Lokalen är trevlig och ölen okej men burgaren fallerar lika hårt som i Malmö. Orostat bröd, bättre ost är att föredra, köttet jo smaklöst mer som en sloppy Joe i konsistensen än en burgare bra crust men grått kött och bra överstekt då det står medium på menyn. Helt ok dippsåser och hyfsat bra pommes allt för många kör industri pommes tyvärr utan att göra egna. Ett plus var iallafall att personalen har arbetskläder och inte egna kläder som i Malmö det ger ett proffsigare intryck.
Har varit på 26 olika burgarestauranger värdig namnet i Sverige, men inte en enda i Helsingborg förren idag. Tugg är en fräsch och prisvärd restaurang som verkligen har känsla för konsten. Det märks på menyn. Kolla efter månadens burgare, brukar vara en väl genomtänkt skapelse som passar säsongen. Jag tycker verkligen du ska gå hit om du läser detta. Takeaway är även möjligt om du är på språng, går att beställa via deras webbsida!
Fantastiskt, fin service jättegoda burgare Helnöjda. Vi kommer att käka där igen.Mat: 5/5
God burgare men väldigt tråkiga fries som sänker helheten. Lägg vikten på hela måltiden.
Comment on this business

to add Tugg Burgers map to your website;