facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tullinge Rör

Tullinge Rör

About

Redan 1950, när man böjde rör med blåslampa och tätade avloppsskarvar med flytande bly, fanns vi här i Tullinge. Men idag så har vi moderna verktyg.



"Tullinge RörVi har lång erfarenhet av allt ifrån försäljning till installation och efterservice är Tullinge rör ett av Stockholms VVS företag. Är du behov av VVS montör i Stockholm, kanske en rörmokare? Då har du kommit rätt!I oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Det är ett klokt val att låta en VVS Installatör rörmokare sköta vatten och avloppsledningar.Vi har funnits sedan 1950 i Tullinge, vi gör jobb i hela stor Stockholm"
Address: Bernströmsvägen 2, Tullinge, Stockholms Län, Sweden, 14638 Tullinge, Tullinge, Stockholms Län, Sweden
Phone: 4687780015
City: Tullinge


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: Tumba Rör AB, CTC värmepump, CTC Sweden
Similar places near
Stockholm Fälg Verkstad Stockholm Fälg Verkstad 672 meter Mycket bra kan varmt rekommendera.
PORDRÄN-skivan PORDRÄN-skivan 3 km Trevlig telefonsupport som besvarar frågor för en nybörjare!
Reviews
Köpt bergvärme installation ink bergvärme pump och byte i min villa av alla 18 st element rör osv. Blev toppen bra, min elräkning är 1/4 av vad den var när jag köpte villan. Mika har varit super hjälpsam under hela proccesen och Stefan och Peter som gjorde den fysiska installationen var super bra och trevliga. De gjorde klart hela huset på fem dagar. Super nöjd kund kan rek Tullingerör starkt!
Hälsa Anders o Helena att inte bra service när man behöver hjälp
Riktigt bra och hjälpsam service. Anders e en toppenkille. Kommer defenitvt åka tillbaka när jag behöver experthjälp!
Flytt av element och pluggning av gamla rör. Bra kommunikation och resultatet blev bra. De förklarade vad de skulle göra. De utförde jobbet, visade vad de gjort, och som bonus fick jag en guidad tur kring min värmepannas funktioner. Känner mig mycket nöjd.
Ni vet när en åkt runt till alla byggvaruhus och säljare efter säljare sagt "nej du, du kommer aldrig hitta den där delen du letar efter", "det är bara att ringa en rörmockare och dra om alla rör " eller " den där dimensionen har jag aldrig sett, det är en fulgänga". När en bara längtar efter att det ska komma fram gubbe som säger "haha, jaha, den där gamla grejjen, ja jag vet precis vad du ska ha", då åker en till Tullinge rör! Otroligt kunnig och trevlig personal, om en med trevlig menar att det står en lugn, rolig och skicklig yrkesman och inte en snärtig säljare. Hjälpsamma som har tid att förklara - åk dit!
Comment on this business

to add Tullinge Rör map to your website;