facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tully's

Address: Götgatan 42 , Stockholm 118 26, AB, SE
Phone: +46 8 556 014 56
City: Stockholm
Zip Code: 118 26


Opening Hours

Monday: 07:30-22:00
Tuesday: 07:30-22:00
Wednesday: 07:30-22:00
Thursday: 07:30-22:00
Friday: 07:30-22:00
Saturday: 09:00-21:00
Sunday: 09:00-22:00


related searches: Tully's stockholm menu, Tully's stockholm reviews
Similar places near
Starbucks Starbucks 21 meter
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 21 meter Fantastiskt god kyckling-ciabatta!
Götgatan 31 Götgatan 31 24 meter
Café Söder Espresso Café Söder Espresso 137 meter Vi planerade att ta en fika på detta stället klockan 13.00 en vanlig vardag. Lagom me...
Espresso House Espresso House 184 meter
Sandys Sandys 188 meter
Woodstockholm kiosk Woodstockholm kiosk 215 meter Bästa läget. Sköna solstolar. Jättegod smörgås. Trevligt ställe. Utomhus.
Madeleines Café Madeleines Café 216 meter Trevligt och mysigt ställe med god vegetarisk mat.
Mårds Cafe Mårds Cafe 216 meter
Shine Cafe And Holistic Center Shine Cafe And Holistic Center 216 meter Otroligt trevligt café med engagerad personal som genast känns som vänner. Maten och ...
Graffiti Café Graffiti Café 257 meter
Joe & The Juice Joe & The Juice 278 meter
Coffice Coffice 292 meter Relativt nyetablerat, I samma regi som det ännu nyare "Fika" som ligger när...
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 296 meter
Espresso House Espresso House 296 meter Extremt stressad personal! Min latte såg äcklig ut när jag fick den och muggen var sm...
Reviews
Riktigt dålig mat. Undvik att äta mat här. Osten luktade gammal och unken. Ceasarsallad var det verkligen inte. Majonässås. Panini hård och smaklös. Bränd ost utan sälta. Nachotallrik tillagad i mikro. Den enda som var gott var milkshake.
Sämsta kaffet jag någonsin har druckit. Min cortado bestod av kaffevatten vatten som rinner ut espresso kranen på 3 sekunder istället för 25 sekunder och på tok för skummad mjölk, upphällt i ett 2dl vattenglas istället för en 0,75dl kopp. Resultatet blev en blaskig sörja med kaffesump. Delar av kaffesumpen går att ses på bilden.
Vi åt räkmacka och pasta med räkor, prisvärt och gott!
Mycket god morotskaka! Chai-latten var dock lite blek och ljummen.
Serverade efter 20 minuter en bränd Panini med orden "den är bränd men jag kan göra en ny om du vill", så väntar 20 minuter till och får en något mindre bränd smörgås med de tunnaste brie skivor jag sett. Smutsigt och inte speciellt inbjudande, nej undvik detta ställe.
Det var en gånga jag tog mig in i café av en slump... Då hörde jag om språkcafe som skulle hållas där. När jag klev in i lokalen blev jag mycket fascinerad och fängslad av inredning och stämning som rådde inre. Det upplevdes jättetrevligt och härligt att visats där. Samt smakade kaffe ganska gott i munnen och doften av ett nybryggt kaffe spred sig ut över lokalen! Så vågar jag ge dig råd att besöka detta om det är du som är kaffesugen och vill förbättra din svenska!
Ett riktigt bra fik. Fräsch mat , stora portioner och fantastiska priser. Personalen är riktigt trevlig och vill verkligen hjälpa till. Angående priserna... Man blir verkligen glatt förvånad att det finns ett ställe i Stockholm City som förstår vad det ska kosta. Medans du på Espresso House eller Starbucks betalar 75:- för en minimuffins så betalar du 15:- för en maximuffins här... Ja jag överdrev men du fattar lite hur deras priser är...
Går aldrig tillbaka. Beställde smoothie för 55 kronor och fick en utblandad sörja av hallon och massa is. Smakade ingenting naturligt eftersom den bestod av vatten till största del. Personalen visste inte vad som skulle vara i, verkade osäkra och jobbade otroligt långsamt. Otrevliga managers som blev irriterade när jag klagade på att jag bara fick halva koppen fylld.
Undvik den här ställe! Personalen håller inte rent i köket, han använde inte handskar till vår smörgåsar och sålde gamla morotskakor. Han blev sur när vi frågade om när morotskakan var gjort.
Jobbig musik och överprisat kaffe som absolut inte var någonting utöver det vanliga. ”Möblerna” såg ut och kändes att vara en blandning av myrornas skadade gods och en studentkorridor dagen efter valborg. Ena ikea-fotlöjen jag testade saknade ett ben. Den andra sittdyna. Värdelöst.
Comment on this business

to add Tully's map to your website;