facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tuna Tours

Tuna Tours

About

Följ med TunaClipper på ett riktigt fiskeäventyr! Vi tar dig ut på vrakfiske, djuphavsfiske och riktigt häftiga upplevelser! Samt turer till Anholt/Läsö.

Story

Tuna Clipper är 14.7 meter lång, 4.60 meter bred och har ett djupgående på 1.2 meter. Med sina dubbla Volvo D9 motorer på tillsammans närmare 1000 Hk kan hon köra bekvämt i strax över 20 knop.

Tuna Clipper är mycket välutrustad, och ombord finner man utrustning av hög kvalité för navigation, manövrering och säkerhet som gör att skepparen kan ta er till de bästa platserna på ett mycket säkert och bekvämt sätt.

Tillsammans med våra duktiga och drivna skeppare kommer Tuna Clipper ta dig ut på nya fiskeäventyr. Fartygets syfte är fiske, så som specialturer till vrak och hemliga ”hot-spots” och går även att chartra för valfri typ av tur, t.ex skärgårdstur, sälsafari eller askspridning. Oavsett vilken tur ni väljer så erbjuder vi er god service, kunniga skeppare och ett mycket högt säkerhetstänk.

Då båten kommer vara placerad i flera olika hamnar under årets gång är det viktigt att man håller koll på datum och vilken hamn båten kommer ligga i när man själv önskar åka med ut!

Nybörjare såväl som den mest inbitne sportfiskaren är välkomna ombord på fisketurer med oss på Tuna Clipper. Vi har fiskeutrustning för uthyrning ombord, och våra skeppare har många tips och trix för att du ska få en riktigt lyckad dag på havet.



"Havsfiske- och utflyktsturer sedan 1964. Läs mer och boka plats på våra båtar Falkskär-II och TunaClipper, för en upplevelse och äventyr för hela familjen."
Address: Otto Torells gata 5, 43244 Varberg
Phone: 034012530
City: Varberg
Zip Code: 43244



related searches: Tuna tours varberg reviews, Fladenbåtarna
Similar places near
Ms Clipper Ms Clipper 48 meter Alltid trevligt att åka med M/S Clipper. Trevlig personal som gör allt för att man få...
Ställplats Varbergs Hamn Ställplats Varbergs Hamn 54 meter Mycket trevlig och välorganiserad ställplats. Enda nackdelen att det är väääääldigt l...
PM Silversmedja PM Silversmedja 99 meter Pär är en härlig smed som gör nästan det mesta på beställning så varje vara är unik....
KKV Varberg KKV Varberg 118 meter
Neptunuskliniken Neptunuskliniken 152 meter Dåligt bemötande från receptionisten, efter en väntan i telefon på 45 minuter.
Syskonen Nilssons Stiftelse Syskonen Nilssons Stiftelse 426 meter Syskonen Nilssons stiftelse främjar konstnärlig utsmyckning av allmänna platser inom ...
Ringen Sko & Nyckelservice Ringen Sko & Nyckelservice 450 meter Ringen Skomakeri och Nyckelservice Varberg ligger beläget i Gallerian Varberg . Alla ...
Via veneto varberg Via veneto varberg 454 meter God mat och trevlig personal som ordnade bra med en specialbeställning till en barnfa...
Önska Önska 548 meter Mycket fina saker. Mycket till att ge bort. Men dyra.
Saphran Saphran 575 meter Hej jag gillar deras hängande lyckta så vackra ock glada färger fantastisk med små ...
Aisa Spa Aisa Spa 587 meter Helhetsintrycket är fantastiskt, amazing. Trerättersmiddag var underbart vällagad, vi...
Körskolan I Varberg Körskolan I Varberg 668 meter Vill tacka alla på körskolan som hjälpt mig att ta körkort enkelt, seriös och mycket ...
Soulretreats Soulretreats 808 meter Första gången på yoga var jag ovan som nybörjare, men Jonna som yogalärare var väldig...
Job For You UF Job For You UF 900 meter Vi vill erbjuda en simpel och informativ plattform med annonser om sommarjobb för ung...
FMCK Varberg FMCK Varberg 1 km "Civil och grön verksamhet som kretsar kring motorcykeln och vi som sitter bakom...
Varbergs Bågskytte Klubb Varbergs Bågskytte Klubb 1 km Klubb foton tävlingar händelser
JOVAB JOVAB 2 km Tycker det känns mest som man är till besvär när man är där och handlar.
Reviews
En trevlig tur där folket fick fisk. Tur med vädret hade vi också. Men att ta 150 kronor i hyra för utrustning med trasiga häcklor och i vissa fall så slitna spön så att rullfästet inte sitter fast gör att betyget inte blir bättre.
Absolut den finaste och fräschaste båten för fisketurer! Mycke trevliga och ödmjuka skeppare! Vi kom hem med en massa fisk till både släkt o vänner! Superhäftigt äventyr som vi kommer vilja uppleva flera gånger om!
Köpte en tur den blev inställd, köpte en tur två dagar efter när vinden hade lugnat sig. Då bokade 8 timmars turen och vaknade klockan 6 för att åka in till varberg för att sedan vänta i mer än en halvtimme för att se en lapp på dörren på ett stängt café där det stog ”07.00 turen” inställd, dom orkade inte ens skicka ett sms att båten var inställd vilket gjorde att man packa vänta vakna tidigt för en liten lapp som man fick leta efter en lång väntan.
Det var toppen väder Jättekul att vi alla fick fisk Måste helt klart göras om igen
En skön resa på havet med hopp om mycket fisk.
Bra service av crew. Fick bra med makrill så jag blev nöjd o belåten. Blir fler gånger. Rekomenderas.
Andra gången 8h turen blir inställd. Andra gången dom inte återkopplade mig ang inställd tur. Andra gången jag åker från Örebro men hyrbil och bokat boende i hopp om att få åka med på fiske tur. Andra gången jag och vänner väntar på morgonen vid båtarna som inte kommer avgå. SISTA gången jag ens tänker på att boka en tur med er igen.!
Var med båtarna två gånger. Första med företaget då fick vi massor av fisk. Andra gången var mitt i högsommaren, vattnet var för varm och stilla nästan ingen fisk trots att kapten och besättning försökte nästan överallt de kände till. Men det var en underbar dag ut i havet.
Mycket trevlig fiske tur. Trevliga och hjälpsamma killar ombord. Fick lite markrill för första gången.
Sålde agn som inte var till någon nytta Bara att lura kunderna, till och med killarna på båten tycker det är konstigt att folk köper agn????
Comment on this business

to add Tuna Tours map to your website;