facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tunneberga Gästis

"En mysig gästgifvaregård anno 1691, vi har tre fina hotellrum och erbjuder trevliga paket med övernattning med mat.Vi serverar a la carte, dagens, vilt, gås och julbord och komponerar våra menyer efter säsongerna."
Address: Jonstorpsvägen 16, 263 71 Höganäs
Phone: +4642367481
City: Höganäs
Zip Code: 263 71



related searches: Margretetorp, Bryggan Höganäs, Brösarps gästis, Hamnkrogen Höganäs, Rusthållargården, Tegel Rydebäck, Hotellet & Co, Mölle Krukmakeri
Similar places near
Myshörnan Myshörnan 7 km Myshörnan är som Heta Linjen fast för vuxna tjejer och killar. Det finns alltid prats...
Kullahalvöns vingård Kullahalvöns vingård 9 km Trevligt bemötande och ett intressant besöksmål, speciellt om man är intresserad av v...
Reviews
Mysigt gästgiveri men tyvärr stannar det där! Maten var under all kritik! Beställde en ryggbiff medium/medium-rare och fick något som var extremt torrt och i princip genomstekt. Kryddning var obefintlig men köttet var iallafall ganska så mört och jag orkade inte skicka tillbaka det denna gången vilket jag skulle ha gjort. Min sambo beställde köttbullar och dom var också väldigt smaklösa. Till efterrätt beställde vi créme brûlée med fläderkokta päron. Det vi fick var créme brûlée med lite hallonsås vid sidan om. Tydligen serverade man inte päronen längre vilket man kunde upplyst oss om när vi beställde desserten. Tyvärr så stannar upplevelsen vid mysigt ställe med potential, men absolut inget vi kommer att lägga pengar på igen eller rekommendera till våra vänner.
Äggakagan är riktigt God, blir ännu bättre om dim gör den i panna istället för i ugn. Det anställda serveringspersonalen är trevlig och duktig. Kan bli riktigt bra om bara ägarens dåliga attityd inte når gästerna
Trevligt ställe. God mat i fin gammaldags miljö. Deras äggakaka var helt i min smak. Brösarp är känd för sin äggakaka, men Tunnebergas är minst lika god!
Maten har varit tillfreds tidigare men idag fick vi ett dåligt bemötande när personalen var rörig/stressad och jag upplevde att de var rädda att prata med gästerna.
Trevligt gästgiveri med trevlig personal men maten var tyvärr medelmåttig.
Påfyllning av huvudrätter tog alldeles för lång tid på lördagsbrunchen! Tillgänglighet för rullstol: Ej handikappvänligt-ingång, toalett?
Var på julbord på julafton med släkten, allting fungerade perfekt. God mat, absolut inget på julbordet som saknades.
Mycket trevligt ställe, hit åker vi fler gångerMat: 5/5
Späckad fläskkarré var bra, men fiskgrytan föll inte alla på läppen. Främst på grund av avsaknaden av fisk.
Sept 2022: Återkommer hit och denna gång har vi ett övernattningspaket - boende i lilla gula stugan mittemot Gästgifveriet och trerätters middag. Mycket trevlig och välutrustad stuga, rent o fint, sköna sängar - kyl med litet frysfack, spis samt bastu finns bl.a. Middagen på Gästgifveriet också riktigt bra, speciellt för-& efterrätt som båda var 10 av 10. Plankan nådde, just denna kväll, inte riktigt hela vägen vilket jag gav feedback om till servitrisen. Frukosten var jättebra med kvalitets-kallt samt varmt i form av äggröra med fläsk. Service o frukost - 10 av 10. Helhet; Mycket mycket nöjd och kan definitivt komma tillbaks. Så härligt denna typ av ställen finns och håller i traditionen! Sept 2021: Mycket nöjd med äggakakan jag hämtade förra veckan. Precis lika bra som julbordet brukar vara. Rekommenderas!
Comment on this business

Directions to Tunneberga Gästis with public transportation


Jonstorp centrum 160 meters
223
224
225
84
Jonstorp Möllebacken 200 meters
224
225
84

to add Tunneberga Gästis map to your website;